Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Emma 31

Emma 31

In het artistieke landschap waar lieve Emma mijn dromen dirigeerde speelde Jimi Hendrix gitaar. Zijn bezielde versie van 'All along the watchtower' gaf mijn artistieke neigingen nieuwe impulsen. Ik begon op een avond met het tekenen van bevreemdende gezichten. Zomaar op de lege bladzijden van mijn schoolschriften. Een oogopslag, een gezichtsuitdrukking, ik tekende iets met mijn ballpoint. Kleine schetsen.

Enige tijd later tijdens die spannende week in Utrecht:

Wat mijn dominante, maar ook zo lieve, hospita Emma mij had gevraagd, had ik gedaan. Ik had zonder enige vorm van kleding op mijn lijf model gestaan voor haar favoriete schilder: Christiaan Buurtveen.

Ik had hem, na het drinken van een cola met een scheut jonge jenever, toevertrouwd dat ik helemaal hotel de botel op mijn hospita was en hij had mij nuttige tips gegeven om haar op zodanige manier te versieren dat het net leek alsof zij mij had versierd.

Drie dagen had ik om over zijn nuttige tips na te denken.

Op een gegeven moment later die week op een mooie avond nadat we groene wijn gedronken hadden, lagen we, Emma en ik, in ondergoed in haar bed en begonnen we te groeien in de liefde. Het was wonderbaarlijk dat het zover was gekomen.

De donkerblauwe gordijnen had zij dichtgeschoven en het roze sprei op haar bed voelde zacht aan tegen mijn naakte rug. Ik keek weemoedig naar haar gladgeschoren benen. Mooie benen, prachtige benen en slanke voeten.
Nooit eerder had ik haar schoonheid van zo dichtbij mogen beleven.
We keken elkaar veel betekend aan. Haar ogen schitterden.
Even moest ik denken aan de vreemde gezichten die ik eerder die week had getekend. Toen dacht ik aan het schilderij dat Christiaan Buurtveen van mij aan het maken was.


31

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

03-08-2018

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Emma Hospita Liefde

Reacties op ‘Emma 31’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »