$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Oom met schulden

Me oom belt me op en heeft geld problemen. Hij vraagt of ik ook interesse heb ik de collectie bontjassen van me tante. Er zit ook de rode jas met bont bij. We spreken af dat ik kom kijken en een bod op de bontjassen ga doen. Ik weet dan nog niet dat ik ook een bod moet doen op mijn nichtje. Me oom weet dat ik wel interesse in haar heb om haar door te verkopen. Als ik onderweg ben sluit hij haar op in de kelder en zijn zoon in een kooi van een hond Misschien wil je oom je wel kopen lacht hij tegen de kinderen.

Hij heeft Annalies met een handboei vastgemaakt aan de stelling in kelder en haar gedwongen die mooie bontjas aan te trekken en zich warm te kleden. Annalies en Gerlof zijn klaar om aan mij aangeboden te worden. Ik bel aan en me oom doet open en wordt direct naar de keukentafel geleid. Rustig bekijk ik de bontjassen en de rode jas van me tante en we maken een deal. Hij vraagt of ik nog in iets anders interesse heb en dan schrik ik want hij brengt Annalies binnen. Rustig bekijk ik het gebit het haar en de mooie bontjas. (In gedachte zie ik Annalies met vreel winst te verkopen en heb ik veel interesse) We spreken een deal af en ik betaal. Vandaag moet Annalies geboeid met me mee en morgen kom ik Gerlof ophalen. Me oom is te vrede over de prijs die de kinderen opleveren.

Ik doe annalies handboeien om en laat haar instappen in mijn kleine auto. Wel krijgt ze een zak over het hoofd en in bang. Wat ga je met me doen vraagt ze snikkend. Dan besluit ik Gerlof ook direct mee te nemen. Beide kinderen zitten vast met hun nek handen en voeten aan de auto. Ik hoor annalies huilen en besluit haar een balletje in de mond te doen. Ook Gerlof krijgt een bitje en betaal me oom. Ik haal de bontjassen van de tafel en zeg zo mooi 2 mooie kinderen gekocht en ook nog het bont van mijn tante. Als ik in de binnenspiegel kijk geniet ik. Er zit een meisje met een mooie bontjas aan en een zak over haar hoofd, het is Annalies.

Als we net het dorp uit zijn sla ik recht af een parkeerterrein om, en vertel de kinderen dat ze zo apart van elkaar op waarde worden bekeken en voorzien worden van een pin die door hun kraag heen gaat met een slaven label eraan. Als ik stil sta maak ik eerste Annalies los. Uitstappen jij ik ga je op waarde schatten en voorzien van een slaven label. Ik haal de zak van Annalies haar hoofd en laat haar draaien. Ik schat haar waarde in op zeker 25000 euro en ram een koperen knop door haar kraag van de bontjas.

Annalies vraagt ben ik nu je slavin ? Ja antwoord ik. Ik ga je doorverkopen voor veel geld. Annalies moet nu haar bontjas met de knopen los dragen en de wollen trui zichtbaar moet zijn.

Dan juich ik en mag ik want Annalies en Gerlof zijn geregistreerd als slaven en krijgen zo een leren riempje strak om hun nek.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

17-05-2020

Over dit verhaal

Hoe ik mijn oom help met zijn schulden

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Handel Oom Schulden

Reacties op ‘Oom met schulden’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd