$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Kinderen zijn de klos

Annalies liep met haar moeder in de stad en keek naar de donsjack met grote bontkraag van haar dochter. Volgend jaar gaan je veel op de fiets naar school dus we moeten maar een mooie bontjas voor je kopen lachte ze. Na vele jassen te hebben gepast hadden ze de keuze gemaakt. Een mooie lange grijswitte poolvos bontjas was het geworden. Bij het afrekenen vroeg de vrouw als er ook een zendtjes in moest. Zo kun je je dochter altijd traceren. Moeder lied zich overhalen en in de nieuwe bontjas kwam 2 zendertjes in de kraag van haar nek.

Paar weken later werd de mooie donsjack uit school ontvreemd. Niemand had iets gezien en zo dwongen Annalies de dikke poolvos te gaan dragen

Een paar weken komt Annalies thuis en verteld dat er binnenkort een lijst op de dorpshuis van namen van kinderen uit het dorp. Deze kinderen worden als straf kaal geschoren. Annalies snapt er niks van en vraagt zich af waarom ze misschien haar hoofdhaar moet inleveren. Haar ouders stellen haar gerust maar ze vind het ook wel spannend. Moeder lachte, stel je wordt ontvoerd dan kan ik je met dat zendtje traceren. En stel je dure poolvos wordt gestolen kunnen we je jas/laarzen en muts terug vinden. Die avond kan Annalies niet slapen aan de enne kant hoopt ze dat haar hoofdhaar mag behouden aan de andere kant wil ze wel eens kaal geschoren worden.

De volgende dag is Annalies niet te houden en doet ze haar mooie bontlaarzen en haar dikke bontjas aan en gaat naar de dorpsplein en gaat de lijst af en ja hoor haar naam staat erop. Annalies vrieslinga.

Een man komt naar Annalies toe en zegt jij staat zeker op de lijst ze knikt en gaat met de man naar het fotocamera en witte muur die daar op een standaard staat. Ga maar recht op tegen de witte muur staan. Hou maar dit bord met een nummer voor je.

Op de tafel ziet ze een tang een pin en label liggen. Als ze van alle kanten op de foto is gezet pakt hij de pak en een stuk bont. Deze label moet aan jou jas zegt ie en met kracht gaat hij makkelijk door de kraag van de bontjas. Als moeder lies Annalies binnen ziet komen hoeft ze niet te vragen of ze op de lijst staat ze ziet de pin in de bontjas. Zooo we mogen voor jouw wel weer een nieuwe jas kopen. Ja zegt Annalies. Ik moet me hoofdhaar in en staart doen van die man, zo kunnen ze het beter bij elkaar houden. Ook moet ik me uitkleden snift ze.

Dus je nieuwe poolvos bontjas ben je kwijt ze zucht. Misschien kunnen we hem straks traceren. Ook al zijn we Gerlof zijn dure winterjas met veel bont al kwijt.

Die middag gaat Annalies naar de kamer en zucht straks ben ik kaal en zijn me nieuwe laarzen en bontjas weg en ben ik ook nog kaal. Gerlof haar broer moest in het eerste blok kaalgeschoren worden.

Bij het oplopen van de dorpsplein ziet hij hoe Gerlof naar binnen wordt geleid en zich begint uit te kleden. annalies zag hoe hij ruw naakt mee moest lopen en de tondeuse de eerste gedeelte wegschoor. Toen stond een man achter haar en pakte haar vast. Meekomen jij, Gerlof zag hoe annalies meegenomen werd en een trap afliep.

Annalies moet in een donker hok naast 5 andere meisjes staan en durft niet te vragen. De man begint dit zijn de nieuwe sex slaven van Hurdegaryp. Steeds is het donker en durft Annalies zich niet te bewegen dan gaat er een lampje van de .mobiel aan een zaklamp aan ze richten deze op de gevangen genomen meisjes. Als laatste wordt Annalies op de foto gezet. Ja deze worden verkocht zegt de man in de telefoon.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

15-03-2020

Over dit verhaal

Over dat kinderen gedwongen worden hun hoofd haar of meer

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Haar Meisjes

Reacties op ‘Kinderen zijn de klos’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd