$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Annalies die geld leent

Annalies liep met een naar gevoel naar huis en apte met haar vriendin. Het was niet gelukt ze had geen geld gekregen maar wilde naar een andere activiteit. Haar vriendin zei je draagt tocht echt bont? Jazeker waarom vroeg. Ik weet wel iemand die je het geld zou willen lenen zij ze met een knipoog. Ze wist dat Annalies goed in de markt lag. Annalies lachte prima ik vertrouw je en zal meewerken.

Een paar dagen later met ze van beide bontjassen en haar donsjack met dikke bontkraag een foto maken en maakt haar vriendin een foto van haar hoofdhaar.

Een paar dagen later moet ze voor een cam die aan staat zitten de bontjassen dragen. De wil haar zien met los haar en zegt dat hij beide bontjassen die trui die ze aan heeft een het hoofdhaar wil hebben voor geld. En ze moet een middag gevangen bij hem zitten als slavin. Annalies lacht en spreek een zaterdag af waar ze braaf opgehaald zal worden en met hem mee zou gaan als slavin. De man zegt ik bepaal welke van de 2 bontjas je aan moet en waarneer hij buiten uit moet en je vastgebonden worden. Annalies lacht en knikt ze vind het wel spannend en beloofd ook het opgestuurde setje ondergoed aan te doen.

Annalies lacht we hebben het geld en ik heb een spannende avonduur erbij apt ze haar vriendin. En een paar dagen later haalt Annalies haar dikke bontkraag van de donsjack en legt ze de beide bontjassen met de kraag op tafel. Ze heeft bontjassen zijn door annalies dicht gemammkt en ze wacht af. Dan belt de man aan en haalt een naald en buisje uit zijn zak en prikt Annalies in haar nek. Zo slavin jij gaat doen wat wij zeggen en de hij pakt de bontjassen en de kraag op. De dikke man ze aan en de andere verdwijnt in de tas en Annalies moet mee. Als ze op een plein lopen zeggen ze bontjas uittrekken en doorlopen. Als de jas op de grond ligt doen ze Annalies handboeien om en een groot zwaar nekboei om een een oogjes ketting eraan. Over 10 minuten zijn we er dan gaan de mooie kleren uit en de haren eraf.

De bruine bontjas komt over de arm van de man te liggen en hij gaat door de haren van Annalies. Dit gaat er zo af lacht hij, ik breng je er zo heen. Ze komen een kapperszaak aan de linker hand tegen en duwen Annalies erheen ze moet net binnen bij de kassa en krijgt een briefje aan haar kraag van de wolle trui vastgemaakt en de man zegt gaat dit meisje kaal? Ja grijnst hij Ze mag zitten wachten ze ziet hoe meisjes kaal worden geschoren. Dan trekken ze Annalies uit de stoel en mag ze zitten in en wordt haar hoofdhaar gekampt en gefotografeerd. Ze krijgt een kapper schrot om en vraagt de kapper hoe ze het haar wil en antwoord de man het hoofd moet kaal.


Als ze klaar zijn met de tondeuse krijgt ze een dikke laag scheerschuim over het hele hoofd, beginnen ze haar met een mes het weg te halen. Annalies is bang en laat de man zijn werk doen en als ze klaar is krijgt ze een stempel met een nummer boven de haargrens. Nu wil ik je zo naakt zien zegt hij en neem ik al je kleren in beslag en ik wil in je kut vullen en aan je borsten. Dan wordt haar hoofd heen en weer geduwd en zeggen ze je bent klaar je mag naar intern onderzoek. Ze ziet hoe de lange haren volle bos want wat nog op haar hoofd zat in een zak verdween ook de wenkbrauw haar ook. Ze hebben Annalies klein gekregen en snikken kleed ze zich helemaal uit en laat een nummer met streepjes code op haar lichaam plakken. Eerst je borsten onderzoeken en dan de kut ook gaat er een slangetje via je neus via je keel de maag in. Dan krijgt ze wasknijpers aan haar tapes en trekken ze de borst uit. Ze horen Annalies zachtjes kreunen. Jij gaat straks werken als hoer voor ons lacht de man eerst 1 het weekend en dan volledig 24hr daags en 7 dagen in de week. Hij deed Annalies het leren dingetje om haar nek met 2 kleine slotjes als ze deze afdoen ben je dood bedreigde hij haar.


Snikkend en huilend maken ze Annalies weer los en dirigeren haar naar de tafel waar ze voorovergebogen op mag legen en scheren het schaamhaar weg wat tussen de benen zit. Dan binden ze de benen wijd vast en met een tape halen ze de billen uit elkaar en onderzoeken haar van binnen.

Dan zijn de 24 uur om en gooien haar naakt op straat en ze komt weer thuis. Ze weten waar neer Annalies weer mooi bosje haar heeft moet ze in het weekend werken voor hen. Dit verteld ze niet en met een pruik op en met een nieuwe gekregen bontjas van haar ouders gaat ze naar het concert. Annalies neemt een gemeim met zich mee dat ze straks als hoer moet gaan werken als het haar lang genoeg is. Elk weekend moet ze naakt voor een man staan en controleert hij het haar. Het sexy ondergoed ligt al klaar.

het hoofdhaar groeit goed van Annalies en een paar maanden later weet ze, zaterdag word ik opgehaald om in het sekshuis plaatst te nemen. Als ze op een dag in de stad loopt komt een man op haar als en zegt doe je bontjas uit. Ik wil je zien zonder jas. Geschrokken ontdoet Annalies zich van de bontjas en draaide een rondje. De man duwt met zijn handen het hoofd van haar heen en weer en zegt laat je tanden zien en bevoelt met haar zijn andere hand de borsten en voelt in de broek. Je moet je morgen melden voor onderzoeken bij me pooier huis en deze bontjas moet aan. Die avond kan Annalies niet slapen en gaat morgen op weg naar de afgesproken hoerenhuis.

De volgende ochtend staat Annalies onder de douch en na het douche bekijkt ze het sexy ondergoed en doet het aan, daarboven een warme trui en shirt en haar bontjas, verder spijkerbroek sokken en bontlaarsjes die ze gisteren ook aan had. Na een ontbijt besluit ze haar hoofdhaar in een knop op haar hoofd vast te maken. En dan gaat ze op weg naar de plek. Straks doe ik me bontjas wel los lacht ze en snapt het controleren wel van haar kleding. Er mag niks meegesmokkeld worden lacht ze en loopt door. En stopt op de plek dan komt er een man naar haar toe en haalt het elastiekje uit haar hoofdhaar. Als hoer moet je je haar los dragen gromt ie en maakt de nek zichtbaar door de kraag opzij te drukken. Dan maakt ie ook de polsen zichtbaar en klikt er boeien om. Zin om voor me te gaan werken vraagt ie haar en ziet Annalies knikken. Er gaan handen over haar bontjas en hij maakt de zakken van haar jas en broek leeg. Zo we gaan hoer opweg naar je keuring

Hij trekt haar ruw mee, je naam is nu niet meer Annalies maar hoer of seksslavin. Ze lopen naar de hoerenbuurt en Annalies moet een pooier huis naar binnen en duwen ze haar in een glazen kooi en moet ze recht voor zich uit kijken. De mannen lieten een touw met een leren riem vanuit het plafon naar beneden zakken. Maak de riem vast om je nek zeiden ze en annalies deed het braaf. Ze voelde zien vies en was bang geworden. Hier hoor je thuis meisje achter het raam en moeten neuken.

Dan moet Annalies op haar knieën zitten en krijgt ze een penis in haar mond en de man komt klaar in de mond van Annalies. Ze moet het spul doorslikken en huilde. Ze kreeg een klap in haar gezicht, seks slavinnen huilen niet als straf verkracht ik je zo. Dan halen Annalies uit de kooi om haar mogelijk uit te hollen. Aan het touw trekken ze annalies mee en moet ze tegen de tafel staan en haar bontjas wijd doen, en moet ze met haar buik op de tafel liggen. De mannen trekken haar broek en string naar beneden en binden de benen vast aan de tafel. Dan voelt ze stoten in haar lichaam en klappen op haar billen. Hij komt klaar in de lichaam van Annalies en ze huilt. Hij heeft haar tot bloedens toe gepakt en Annalies vergaat van de pijn. Jou mooi bontjas neem ik als huur in beslag.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

31-05-2016

Over dit verhaal

Over een meisje dat door een lening haar hoofd kaal laat scheren.

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Kaal Lenen Ongureman Schulden

Reacties op ‘Annalies die geld leent’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd