Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Oh meisje toch!!

Annalies loopt in het centrum en doet haar dikke bontkraag van de jas goed en haar nekbont ook. Ze denkt je weet het maar nooit voor het geval ik alleen nog maar een trui aan heb. Ze loopt het plein op en ziet er een groepje meisjes lopen die naakt zijn en handboeien om hebben en zucht. Ja die word per stuk verkocht straks snikt ze en ging met de handen over de bont wat aan haar jas vast zat en wist dat ze door het bont ook aantrekkelijk was geworden. Zolang ik niet gepakt word ben ik veilig dacht ze. Maar plotseling pakt een man haar bij de kraag. Ga jij maar eens mee voor foto en inleveren van deze donsjack. Annalies schrok en probeerde los te komen en snikte ik wil niet mee, na een gevecht liep ze met de man mee. De man was sterker dan Annalies en liep met haar een straatje in ze liep voor hem met een gebogen hoofd. Straks als we klaar zijn geef je me je muts, jas en sjaal en kom je braaf morgen in de bontjas hier naar toe. Annalies knikte en was verdrietig. Ze lopen door en een loods binnen en zag er winterjassen hangen en zucht daar hangt zo mijn donsjack ook tussen. Dan word annalies een verhoging om gedirigeerd en mag ze stil staan.

Annalies ziet hoe haar dikke vossen kraag eraf word gehaald en ook de capushion daarna moet de jas uit de sjaal af en muts inleveren. Ze zucht en ziet een man met een kam komen. Jij hebt toch die bruine bontjas Annalies. Ja meneer zegt ze en krijgt ondertussen een schort voor. Hij begint het haar te kammen en is onder de indruk van de kwaliteit. Ondertussen kijkt hij en merkt Annalies met een kleine brandmerk. Ze bijt op de tanden als het brandmerk achter haar linker oor komt. Morgen je bontjas aan en warme kleren en je hier melden op het plein morgen om per opbod in de verkoop te gaan. Hij pakt het karton en legt deze op de hoofdhaar van Annalies en verft er met witte verf nummer 5. Dit doet hij van 2 verschillende kanten. Annalies huilt en weet dat ze morgen voor verkoop 2 brandmerken op haar kont krijgt. Annalies staat op en ziet haar donsjack/muts en sjaal hangen en loopt in haar wollen trui en spijkerbroek weg en weende. Als ze thuis komt zien ze de cijfers op hun dochter hoofdhaar en zijn aan de enne kant boos maar ook verdrietig. Waar neer word je verkocht vragen ze Morgen mama, moet mijn bontjas aan en warme kleren.

Die middag trok Annalies de bontjas aan die nog een mooie kraag om haar nek had. De volgende ochtend besluit Annalies nieuwe schone ondergoed aan te doen en te gaan douche. Nu mag ik het zelf de bontjas aan trekken om straks op het plein te verschijnen snikte ze en voelt achter haar oor. De brandmerk doet nog pijn en straks krijg ik er nog 2. Snikkend pakt ze de bontjas van de kapstok en loopt ze naar buiten, het is bijna zover ik moet opschieten. Onderweg word ze uitgescholden voor slavin en loopt ze door een man pakt haar vast en zegt eens zien wat jij aan hebt voor moois aan hebt en bevoelt ook grondig de dikke bontjas. Hij is onder de indruk van het lichaam en bont en neemt Annalies mee het plein op. Hij had Annalies de instructie geven voor zich uit de kijken en een prikje geven in de nek. Dit was een slavenchip en strak mag jij voorover buigen en krijg je de brandmerken op beide billen.

Rustig lopen ze met Annalies het podium op en houden haar vast aan haar bontjas die ze draagt en is bang. Ze zijn zeer te vrede over het meisjes wat de bontjas draagt en laat Annalies een rondje draaien. Annalies vroeg verdrietig waar neer haar broek naar beneden moest voor de brandmerken. Dan brengen ze Annalies naar een van de glazen kooien en sluiten haar op. Straks als iedereen er is dat gaan we je brandmerken lachen ze. Dan is het zover en mag Annalies als eerste mee om haar brandmerk op haar billen te ontvangen. Ze halen haar uit de kooi en mag zich voorover buigen de man doet haar handen op haar rug en rukt haar broek naar beneden. Annalies begint te huilen en krijgt de warme steen eerst tegen haar linker been en dan rechter. Ze laten goed zien dat Annalies nu een slavin is en complimenteren de man met de slavin en mag Annalies huilend weer de kooi in. Ze moet vaak haar kont laten zien zodat de mannen de nummer van haar slavin kunnen noteren


Ze heeft veel pijn aan haar billen en Annalies is bang en word in een kooi gestopt met andere meisjes. Dan is het zover en lopen alle meisjes waar Annalies 1 van 1 het podium over en Annalies zal als 5de in de verkoop gaan. Dan halen ze Annalies uit de kooi en doen haar een deken over haar hoofd en commanderen nors als de deken af is begin je te dansen en beginnen te lopen met haar het podium op. Dan komt er uit de speaker de volgende is een jonge meid met een grote talen knobbel en ze trekken Annalies de deken van haar hoofd. Ze ziet dat ze voor ramen moet dansen en dat er lichtjes knipperen. Hierachter zitten de handelaren die op haar bieden. Er bieden 2 handelaren tegen elkaar op maar de prijs die ze betalen voor Annalies blijft een schijntje en op 2900 euro staan, en nadat ze is afgeslagen binden ze de handen aan elkaar van Annalies en trekken haar weg. Annalies zucht ik zal nu wel hard moeten werken voor hem en gaat braaf de kleine kooi in. Iedereen feliciteert de man met de aankoop van de nieuwe slavin en de man betaald direct het geld en haalt Annalies uit de kooi. Ze moet vanaf nu met handboeien om lopen en een bitje in haar mond. Als de man de bontjas bekijkt ziet hij dat het een dure is en zegt jij hebt zeker rijke ouders. Annalies knikt snikkend en iedereen verbaast zich erover dat hoe een rijke meid nu slavin is geworden en straks haar hoofdhaar en kleren gaat verliezen. Hij bekijkt de jas en haren en trek haar dan mee. Annalies loopt met hem de loods uit richting de parkeerplek om straks in de trailer te worden geladen.

Annalies wist dat dit de laatste meter waren met warme kleren aan. Ze zou straks al haar kleren moeten afstaan in de trailer waar de handelaar zijn kantoor had en hij Annalies zou laten uitkleden om naakt in een kooi op te sluiten. De man pakt Annalies vast bij de bontjas en ze lopen het parkeerplek over en dan staan ze bij de vrachtauto en laten ze de laadklep naar beneden, ga hier opstaan zegt hij grommend en dit doet Annalies en rustig gaan ze naar boven. Rustig gaat de laadklep omhoog en lopen ze naar binnen en Annalies zucht ze ziet een kantoor met verschillende kooien en weet dat ze zo haar jas uit moet trekken.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Italo

Geplaatst op

28-01-2018

Over dit verhaal

over een rijk meisjes dat staat te kijken en dan.

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Avondtuur Meisje Plein

Reacties op ‘Oh meisje toch!!’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »