Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Narigheid in de flat

Annalies loopt over straat ze is nog berust van wat er gisteren gezegd door Harm. Hij heeft haar gedumpt voor een andere en nu moet ze een ander huis. Ze loopt op de Europa plein en daar staan allemaal flats. Na bezichtiging vind het wel een mooie flat. De man die met haar mee was had meer interesse in haar lichaam en konijnen kraag dan in de flat. Hij had gevraagd wat voor winterjas ze droeg en annalies lachte een donsjack en een vossen bontjas. Ze wist niet dat de vorige bewoonster geboeid deze flat had verlaten. Ze is goedgekeurd en word door de beveiligingscamera's gefotografeerd. In de kooi die in de kamer staat de andere meisjes nog in een hok.

Een paar weken later sprak Annalies met haar buurvrouw, je weet dat er een meisje meegenomen is door haar dikke bontjas. Annalies lachte en zei de sloten zijn vervangen en ik ben niet bang. Als Annalies er een paar weken woonde is het zover, ze plannen dat ze haar gaan overvallen in huis en gevangen gaan nemen en maken d e riempjes en nek boei klaar die om het lichaam van haar gaan zitten. Ze zullen Annalies dwingen op haar knieën in de hal van haar woning te zitten en haar dan vastbinden.

Ze zien op de cam dat Annalies een warme wollen trui en spijkerbroek aan heeft en sloffen. Haar bontjas hangt aan de kapstok, straks ben je van mij lacht de man.

Als ze aanbellen lult de man zich binnen bij annalies en even later doet ze bang de deur open en gaat braaf de deur open. We hebben haar onder controle en zien het meisje met een pistool in haar mond. Ze doet precies wat wij willen en gaat straks mee. Annalies wordt ontdaan van haar sieraden en haar horloge en krijgt een leren riempje om haar nek. Wat gaan jullie met me doen vraagt ze bang maar krijgt geen antwoord. Aan het koortje zit een touwtje en ze trekken annalies eraan de hal in. In de hal controleerde hij de bontjas en gooit hem naar Annalies. Aantrekken jij kunnen we je vastbinden. Ze snikt en trekt haar bontjas aan en ook laarzen. Ze doen Annalies metalen handboeien en kettingen haar enkels. Snikkend loopt de de gang in en word voor de lift geduwd. Dan pakt de man haar vast bij de onderkaak en zegt tegenspartelen en alarm slaan is zinloos

Snikkend stapt Annalies de lift in die naast haar woning is en gaat tussen de mannen staan, de ene houdt haar touw die aan de nekboei zit vast en en andere bevoelt haar door en door. Als ze uit de lift komt stapt de buurvrouw in en ziet ene geboeide Annalies maar doet niks. Annalies mag op het liftje staan en dan door de voordeur lopen en word hard voort getrokken naar de parkeervakken en stapt ze een busje in en rijden ze met Annalies weg.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Italo

Geplaatst op

11-09-2018

Over dit verhaal

Over een meisje dat gedwongen in een flat gaat wonen en het mis gaat.

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ccccc

Reacties op ‘Narigheid in de flat’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 24-04 - Die keer dat mijn klimvakantie met de au...

    Nu klim ik al enige tijd, maar aangezien ik in een land woon waarin de Utrechtse heuvelrug zo ongeveer de meest indrukwekkende ‘berg’ is die we hebben, heb ik weinig meer van g...

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »