Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Emma 32

Emma 32


Er was geen kaarslicht en er was geen klassieke muziek. We hadden een absurde discussie over de druiventeelt in Portugal, terwijl we van de wijn dronken raakten we beschonken. Er kwam niet veel humor aan te pas en we waren ook niet onhandig in het uitkleden geweest. We hadden aan een blik genoeg en daar kwam soms een woord bij kijken. Een guitig woord en een verlegen lachje.
De erotische klik was volmaakt en we gingen op in wat er gebeurde. Op een gegeven moment lag ik op haar, op een andere moment was ik in haar. Het was vanzelfsprekender dan ik had kunnen denken. Het werd een warme wilde nacht. We moesten elkaar temmen en dat deden we op een speciale sensuele manier.

Ze moest helaas weg de volgende ochtend, maar ik wist dat ze weer terug zou komen. Ze had mij versierd en ik had haar in haar versiering genomen. Het was tijdens de nacht van de liefde dat ik bedacht dat ik dichter wilde worden. Dichter bij de liefde dan enig woord mij kon vertellen.
Het was wonderschoon geweest, niets was aan de verbeelding over gelaten. We waren er allebei in opgegaan, op in gegaan, in elkaar gegaan. Wonderschoon.

Ik lag nog wat na te sudderen van de liefde in bed onder het roze sprei van mijn hospita omdat ik vrij van school had. Lieve Emma was vertrokken naar Antwerpen met de trein voor een kort werkbezoek. Terwijl ik lag te dromen over de liefde, brak er buiten een onweer los met donder en bliksem. Alsof er iemand in de bovenste lagen boos was omdat ik de liefde had bedreven met mijn lieftallige hospita. Waarschijnlijk de beste minnares ter wereld voor zover ik mijn leven kon overzien.

Het was heerlijk geweest, onze eerste vrijpartij. Veel beter dan in mijn dromen en in mijn fantasie.

32

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

05-08-2018

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Emma Hospita Liefde

Reacties op ‘Emma 32’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »