Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Emma 29

Emma 29

We begonnen beiden te lachen op de lange rode bank in de met schemerlicht verlichte woonkamer. Mijn beeldschone hospita Emma trok me nog dichter tegen haar aan. Ik liet haar begaan, ze stond volkomen in haar recht om van de warmte van haar huurjongen te genieten. Het was heerlijk! Ik voelde een intense intimiteit die me van binnen warm maakte. Het was alsof alles in mijn leven samenkwam in dit moment, een moment waar ik zo naar had verlangd.

Langzaam begonnen haar tranen te drogen. Ik wist ook niet meer wat ik moest zeggen. We bleven zonder te praten zitten. De minuten leken uren. De tijd leek eindeloos. Ik zweefde, mijn woede was aan het wegebben. Ik was trots ondanks dat ik mijn verlegenheid nog voelde. Nog nooit was ik zo dicht bij mijn hospita geweest en mijn hospita leek steeds dichter bij mij te komen.

De schilderijen van Emma Petronella waren niet meer in huis. Ik kon haar naakte schoonheid niet meer op de met grote vaardigheid geschilderde doeken bekijken. Maar naast me zat mijn warme hospita in levende lijve en ze genoot van mijn aanwezigheid. Zou ze dan toch iets voor me voelen? schoot er door me heen. Ik moest niet te veel nadenken en proberen te genieten van het moment, maar het moment was geen moment meer, we bleven een uur lang in die omstrengelende stilte zitten met af en toe een blik in elkaars ogen die veelzeggend was. Toen Emma Petronella helemaal gekalmeerd was trok ik mij voorzichtig terug uit de omhelzing.
“ Je bent een lieve jongeman Bjarne” sprak mijn erudiete hospita. Ik keek even naar haar borsten.
Later dacht ik, maar ik wist niet wanneer het later zou worden. En of ze ooit zou voelen wat ik voor haar voelde als ik mijn innigste ik moest geloven.

Alles waar ik over gedroomd had leek nu in de werkelijkheid te verschijnen.

“ Je bent een lieve jongeman Bjarne” ik hoorde dat lieve Emma het nog een keer herhaalde. Mijn hart bonsde in mijn keel.


29

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

03-08-2018

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Emma Hospita Liefde

Reacties op ‘Emma 29’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »