Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Naakte schoonheid van het verlangen

Amsterdam, 16 september 2017
In een gezellige dans der eenzaamheid had ik mijn visuele beelden over pratende bomen proberen te sublimeren in de tekeningen die ik voor het Bjarne Bomen Boek had bestemd, maar het noodlot bleef me tarten, de vriend die de nieuwe galerie had moeten starten werd ziek en leek aan zijn ziekte ten onder te gaan. Ik zette tenslotte een twintigtal tekeningen op mijn Facebook profiel en kreeg daar zoals verwacht weer dezelfde standaard reacties.

De creativiteit in mijn hoofd en wat ik met mijn hart had durven te verlangen, werd wederom ontvangen met de dagelijkse saaiheid van een uitzichtloos bestaan, alleen zonder een vriend of een vrouw met een warme aanhankelijke boezem.

Het zag er naar uit dat de herfst langzaam als een verdoofde prins zijn intrede ging doen in het land dat zo van de zomer had genoten. Ik had als inwoner van een grote stad geen andere keus dan toe te zien hoe bomen zich van bladeren gingen ontdoen, terwijl ik nog altijd zonder liefde was, alleen als een verdwaalde wees die zich de weg naar huis niet meer kon herinneren.

Er waren wel mannen geweest die me de weg wilden wijzen, maar zij kwamen allemaal uit Rusland en dat was te ver weg voor een rustig thuis.
En de Britse prins, dat was geen prins want hij moest iedere dag werken. Hij schreef dat hij de hele dag aan mij dacht, maar we hadden maar sporadisch contact, hij liet me eigenlijk alleen maar weten dat hij de hele dag aan mij dacht.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

18-05-2018

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Naakt Schoonheid Verlangen

Reacties op ‘Naakte schoonheid van het verlangen’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »