Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Allemaal weg

Amsterdam, 18 maart 2018

Het was weg. Helemaal weg. Dat historische moment van genegenheid waardoor we dachten dat er nooit meer oorlog zou komen. Dat lustige moment van intimiteit waardoor we dachten dat er eindelijk iets aan de tomeloze bevolkingsgroei zou worden gedaan. Dat ogenblik van ultieme geilheid waardoor we dachten dat er niemand meer gediscrimineerd ging worden in de toekomst. Die minuten van reclame voor de manlijke erotiek die ons meer deed vertederen dan een voorjaars-sloot met een moedereend met zes eendenkuikens. Die spannende momenten van opperste wellust waarbij we beiden dachten dat we nooit, nee helemaal nooit een einde zouden kunnen vinden in deze fase van ons bestaan. Het was weg. Helemaal weg.

Zelfs op de foto die ik heimelijk van het beeldscherm had gemaakt was niets meer te zien van de intimiteit die zich tijdelijk in mijn geheugen had gevestigd.

De wereld was kaalgevreten. Er waren alleen nog maar domme mensen die niet wisten wat de liefde werkelijk inhield. Ik wist dat ik de bladzijde tijdelijk zwart moest maken.

Maar het was niet werkelijk weg, het kwam steeds weer terug wanneer ik met heimwee aan hem dacht. Hoe zou het met zijn knie zijn? En wat had hij er allemaal van gevonden?

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

17-05-2018

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Jij Weg Werkelijk

Reacties op ‘Allemaal weg’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »