$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Intieme gevoelens

Terwijl de herfst van 2017 zich liet gelden met wind en regen, schreef onze geliefde Bjarne Gosse weer verder in zijn dagboek:

Er waren weer jongemannen met me aan het rommelen, ik had de leeftijdsgrens voor contact verzoeken terug naar achttien jaar en ouder geschoven met het virtuele schuif balkje voor leeftijd begrenzing. Meteen kwamen er contact verzoeken en nieuwsgierig als ik was drukte ik ook op het rode hartje als symbool voor wederzijds respect.
Ze lieten er geen gras over groeien. Geld voor seks was de bedoeling en dat illustreerden ze met zeer fraaie afbeeldingen van het intieme mannelijke geslachtsdeel dat altijd paraat stond voor de liefde.
Het water liep me in de mond wanneer ze in gebrekkig Nederlands probeerden uit te leggen dat ik schattig was, en dat ik iets nodig had wat zij mij konden geven. Maar het lag niet in mijn intentie op een van die verzoeken in te gaan. Ik was op zoek naar vriendschap en dat konden zij mij waarschijnlijk niet geven. Wanneer ik mijn grenzen aangaf hield de chat meestal op. Ze wilden niet graag betrapt worden, daar waren ze terecht te trots voor.

Ik vond het zielig voor ze om ze weg te klikken, dus ze bleven daar maar staan als zwijgende pilaren met bloedmooie palen. Ze wisten niet beter dan dat seks iets was dat je aan oudere meneren kon verkopen. Net zoals er ook vrouwen waren die dat dachten.

Ik was in mijn zoektocht naar liefde steeds weer in hetzelfde kleibeeld aan het kneden. Liefde vond slechts plaats onder voorwaarden en het was mij een raadsel waarom veel mensen die voorwaarden wel konden vinden en ik, als Bjarne zijnde, niet.

Ik had het via de platonische weg geprobeerd, maar dat leverde geen blijvende reacties op.
Ik had het via de fysieke weg geprobeerd, en dat leverde alleen maar melancholie op.

Ik was altijd paraat voor de liefde, maar de liefde liet het afweten telkens wanneer ik uit mijn droom stapte. Ik had het zuchtend landschap nog altijd niet verlaten.

Bjarne Gosse, Amsturia, 27 oktober 2017


Mijn voormalige hospita Emma Petronella, die al enige tijd in haar graf lag op een begraafplaats in Utrecht Oost, noemde mij altijd haar lustige schooier omdat ik er ongeremd aan toegaf wanneer ze me uitdaagde met haar vitale seksualiteit. Ze liet de mooie momenten niet onbestemd voorbij gaan, en haalde alles uit de kast om mij te erotiseren met haar obsessie om van mij een potente intellectuele jongeheer te maken.

Toen ze in gaten kreeg dat ze daar in faalde, omdat ik meer van planten en dieren hield dan van dichters en literatuur, las ze alleen nog maar gedichten voor die over planten en dieren gingen en waarin een link lag met de menselijke seksualiteit. Het was daarom dat ik in sommige lichaamsbewegingen een symbolische betekenis begon te zien, en ik kon daarvan in de war raken omdat ik niet zeker wist of andere mensen dat ook zo zagen.

Emma Petronella hield me nauwkeurig in de gaten: als ik een broek aanhad die haar niet aanstond, vroeg ze mij om die uit te trekken en voor haar neus een andere aan te trekken. Dikwijls kwam ze tijdens deze regelmatig terugkerende verkleedpartijen naast me staan en ze wreef dan met haar hand over mijn onderbroek. Ik moest me dan door haar oraal laten bevredigen omdat ze mijn zaad over haar borsten wilde om te voelen dat ze vrouw was, zei ze, en ik liet het gewillig toe.

De twintigjarige lustige schooier was terug gekeerd op mijn chatpagina op de datingsite. Hij stond op het Amstelstation en noemde me gewoon weer schat omdat hij me wilde doen.
Hij had dat al eerder gedaan maar hij kwam toen niet opdagen. Ook deze keer liet hij er geen gras over groeien, en vroeg of ik hem kon komen halen met een auto of een fiets. Ik had daar geen zin in en hij vroeg hoe hij moest lopen. Ik vertelde hem hoe hij moest lopen, maar hij was al niet meer online.
Hij had slechts belangstelling voor me wanneer hij gedronken had en zijn libido hem parten begon te spelen. Een stoere gast vond ik hem en hij was ook charmant omdat hij heel eigenwijs liet weten dat hij me wilde doen, maar hij durfde de laatste stappen niet te zetten, en ik liet hem dwalen in de fantasie van het zuchtend landschap omdat het een heel mooie gast was om te zien.
Het was de enige lustige schooier die ik even dichtbij had laten komen, alle andere gasten verdwenen weer zodra ik in de gaten kreeg dat er niets van romantiek in hun woorden was terug te vinden. De Rus zat nog steeds in de ijskast, hij was overdreven romantisch geweest en ook dat zinde me niet.

Mijn nieuwe computer was ook een lustige schrooier, het eerste mechanische apparaat dat meeging in mijn snelheid van denken, want wanneer ik me goed voelde kon ik veel sneller denken dan ik deed wanneer ik in een sombere stemming was. Deze computer voelde veel meer aan als een vriend dan mijn vorige, die overal bedenktijd voor nodig had en mij trachtte te pesten met zijn traagheid en onverschilligheid ten opzichte van mijn denksnelheid die ik nodig had om te overleven.
Ik dacht overal over na en ik had een computer nodig die in dezelfde snelheid met mij mee kon gaan.

Het leeg maken van mijn eigen site voor een nieuw beeldend experiment in een nieuw galerieprogramma kreeg nadat ik een paar weken flink had doorgewerkt eindelijk een einde in zicht.
Elf jaar lang hadden de oude galeries dienst gedaan als een virtueel plakboek voor plaatjes en teksten. Er kwamen heel wat herinneringen voorbij tijdens het weghalen. Afbeeldingen die ik gemaakt had toen ik diep in de put zat, mijn boomtekeningen die ik sinds 2008 had gemaakt, en diverse inwoners van mijn fantasiestad van wie ik de gezichten had getekend om gezelschap te hebben tijdens de eenzame dagen.

Ook de lustige schrooiers werden inwoners van mijn zelf verzonnen fantasiestad. Ze liepen daar door de straten om een praatje te maken met eenzame meneren die op zoek waren naar de werkelijkheid van het fysieke genot. Soms was er een glimlach of ogen die plezier uitstraalden, maar er was ook waanzin, hardnekkige waanzin.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

25-02-2018

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Dating Liefde Seks

Reacties op ‘Intieme gevoelens’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd