Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Ella Diana

Het vreemde toeval was dat Emma Petronella ook een Ella kende, geen Ella Fiona maar een Ella Diana, ze studeerde klassieke muziek en had een eigen muziekgezelschap waarmee ze kleine optredens verzorgde. Het was deze Ella Diana die me na de dood van Emma Petronella een merkwaardige brief stuurde. Ze vroeg me of ik wist wat er met haar correspondentie met Emma Petronella was gebeurd. Ik had al mijn brieven terug gekregen, ik kon er in lezen hoe verward ik reageerde wanneer Emma Petronella mij weer een brief vol verwijten had geschreven, en alle tragiek in haar leven aan mij toeschreef, door mijn toedoen, omdat ik ooit haar lieve minnaar was geweest.

Ik dacht weer terug aan mijn Hindoestaanse lustprins, ik noemde hem gekscherend mijn mokkataartje, omdat zijn lijf zo lekker had gesmaakt.
Voor mij was het grootste gemis dat ik zijn tepels niet had gezien, meer nog dan dat ik niet mocht zoenen vond ik het achteraf jammer dat ik zijn tepels niet had gezien. Als ik zijn tepels had gezien was ik waarschijnlijk wel tot een zaadlozing gekomen. Ik hield van tepels, van mannen en van vrouwen.

Er was een psychiater met een Zweedse naam geweest, die tijdelijk zijn diensturen vervulde in de Amsterdamse binnenstad, ik kreeg hem een keer te spreken, maar ik kon zijn naam niet onthouden.
Hij vertelde me onomwonden dat het kwam omdat ik te kort borstvoeding had gekregen, maar ik vond dat verdacht, want hij kon dat van niemand weten. Ik was meestal dronken wanneer ik van tepels hield, en ik had een geheugen als een zeef wat betreft borstvoeding.

Emma Petronella projecteerde: alles wat er mis ging in haar leven was mijn schuld geweest en dat moest ze me jarenlang laten weten door middel van symbolische ansichtkaarten en citaten uit de wereldliteratuur.

Ik had het hem ook verteld, mijn Hindoestaanse lustprins, dat ik het jammer vond dat ik zijn tepels niet had gezien, en dat ik er aan had willen sabbelen, maar hij reageerde niet, hij bleef in zijn eigen erotische fantasie die hij zomaar uit speelsheid op mij had geprojecteerd zonder het idee te hebben dat hij mij als persoon ook zou willen leren kennen. Ik had er een dubbel gevoel over, ik begreep het verschil tussen vrijen en seks niet zo goed, maar ik kon het hem ook niet kwalijk blijven nemen dat hij anders over intimiteit dacht dan ik. Ik had mijn twee armen die ik behaaglijk om hem heen wilde slaan, omdat ik zijn lieve mysterieuze zachtheid miste en ik die niet terug had gevonden in zijn chatberichten. Alles wat mij zo aan de vrijpartij had verheugd was bij nadere waarheid op losse bodem komen te staan, want was ik nou niet manlijk genoeg omdat ik niet begreep dat het hem alleen maar om de seks ging, of was hij niet manlijk genoeg om te erkennen dat ik lief was geweest, zoals je alleen kon zijn wanneer je iemand heel erg lief vond.

Ik liet hem weten dat ik hem liever een knuffel zou willen geven dan over zijn gezicht spuiten, maar ik wist toen ik het chatberichtje schreef dat hij het wellicht niet meer zou lezen, omdat ik gemeen tegen hem had gedaan omdat hij mijn toenaderingen niet had beantwoord en doodleuk te kennen gaf dat hij ook met andere oudere mannen rotzooide.

Emma Petronella had de mooiste tepels ter wereld. Ella Diana werd een bekende muzikante, ze had de brieven van Emma Petronella waarschijnlijk beter begrepen dan ik dat had gedaan.

Ze lagen ergens in mappen verborgen, de brieven van Emma Petronella, ik durfde ze nauwelijks te lezen en ik had er ook al een aantal weggegooid omdat ze niet over mij gingen, maar over de brutale volksjongen die Emma Petronella op mij had geprojecteerd om zichzelf interessant te vinden en mijn kant van het verhaal niet te hoeven horen. Ze had een geraffineerde manier om mensen het gevoel te geven dat ze dom waren, en ik was zo dom geweest om mij dat veel te lang aan te laten leunen, omdat ik haar miste met haar vileine opmerkingen over mensen die ze niet zag zitten.

Ik noemde de mensen van de geestelijke hulpverlening niet meer bij hun voornaam of hun achternaam, ik zei alleen nog maar die mevrouw en die meneer.Amsterdam, 28-05-2017

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Bjarne

Geplaatst op

11-07-2017

Over dit verhaal

28-05-2017

Foto's

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Intiem Lust Tepel Torso Vrouw

Reacties op ‘Ella Diana’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd