$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Uitgekozen voor....

Annalies liep over het dorpsplein en liep in de gate door de mannen. Ze deden haar cam aan en richten deze op Annalies. De mannen overlegden en kregen in hun oor mooi hoog op de benen. Nieuwe witte poolvos bontjas, mooi lang bruin haar en nieuwe laarzen. Een man schreeuwde in hun oor ze is geschikt we willen haar hebben dus pak haar man.

De mannen op het plein volgden annalies en kwamen dicht bij haar in de buurt Onverwacht pakte een man de linkerhand van Annalies vast en deed deze op de rug. En een andere man zei slaap maar lekker en deed een natte doek voor haar neus en mond. Annalies probeerde te bijten en te schreeuwen maar ze was kansloos en werd in een kleine straatje ingetrokken en viel in langzaam naar de grond. Daar lag Annalies midden op de weg en knoopten ze de bontjas los en voelden haar tussen de benen en onder de bh, ze deden de wollen trui omhoog en bevoelden de borsten grondig. Een andere man bekeek het gebit en deed en groot bitje in haar mond deze werd strak om haar hoofd vastgemaakt en de zware nekboei ging om haar nek, hierna de handen op de rug en de riem aan de nekboei. Annalies werd rustig wakker gemaakt en schrok. Ze probeerde haar handen los te maken maar dat lukte niet en was bang. Een man deed een ruk aan de riem om Annalies in beweging te krijgen. Tranen kwamen uit haar ogen en waarom moest ze haar bontjas wijd open houden.

Ze dacht hier heeft mijn moeder me zo voor gewaarschuwd. Ze liepen met Annalies het dorp uit via de ventweg naar het bos. Een man zag in haar zwarte tas en zag er een id liggen. Zo jij heet Annalies mooie naam voor een sekshoertje lachte ze. Annalies haar bontjas werd nog verder open om de borsten goed zichtbaar te maken. Jij bent net 10 jaar geworden ging hij verder. de andere man was via wats app aan het bellen met een koper. Hij zei luid wil je haar zien en richtte de camera op Annalies.

Hij had achter de oren van Annalies gezien en in haar mond en was er van overtuigd dat ze nog niet voorzien was van een streepjescode op haar arm. Ze spreken af op de parkeerplek midden in het bos van de grote wielen. Zo kunnen ze het meisje makkelijker doorverkopen en kan de koper Annalies langer bekijken en bevoelen

Annalies kreeg weer een ruk aan de koord want ze moest doorlopen verder het bos in. Ze was bang en liep het parkeerterrein op. Een stukje verder op stond een man in de nacht bij een busje. Hij wilde graag Annalies betasten en bevoelen. Hij complimenteerde de man met de mooie meid die hij gevangen genomen had. Hij ging met een soort kam door de haren van Annalies en zei, mooi geen dooie punten in het haar. Nu bevoelde hij het hoofd en deed hij de bovenlip omhoog omhoog om goed de stand van het gebit te bekijken. Jammer de boventanden staan wat naar voren van haar.

Zijn eerste indruk van Annalies was goed. Hij keek achter beide oren en in de nek of dat ze al een tattoo had. Er ze moest haar linker onderarm laten zien maar die was schoon. Nu was de mooie bontjas aan de beurt. Hij bevoelde de jas helemaal en lied hem Annalies maximaal wijd open doen om ook makkelijk onder de wollen trui richting de borsten en kut te gaan. Hij was blij met zijn nieuwe seks slavin. Ze was jong en nog niet voorzien van een tatto.


De man lied Annalies met haar handen wijd uit elkaar staan en draaien en hij keek in de nek en onder de armen of de jas ook slijtage plekken had en richtte een aparaat op de jas en bevoelde het . Zo mooi hoog slivervos kwaliteit en nog vrij nieuw. Ook het bont van de laarsjes werd gekeurd. Ik wil voor haar 1000 euro neerleggen zei hij. De man zei is goed, dan verkoop ik Annalies aan jouw voor 1000 euro.

Hij betaalde de man en trok Annalies mee naar het busje en zei zo we gaan jouw zo maar eens een streepjescode op de arm tatooeeren. en een merkje in je nek. Lachend deed Hij over het hoofd van Annalies een zwarte muts alleen haar neus was nu nog maar zichtbaar, hij hield de ketting goed vast en had haar handen op de rug vast gebonden.


Ze snikte en dacht ben ik nu al een sexy slavin of een hoer. Haar nieuwe eigenaar ging door de haren en aaide over het bont van de jas. Jij krijgt zo de tatoo lachte hij en dreef Annalies onder controle mee naar zijn busje en ze stapte achter in en direct in de kooi die in de laadbak zat. Hij ging naast Annalies zitten en beging haar met zijn handen te betasten en door de haren. Daar komt straks een tattoo en daar lachte hij . Hij geniet van zijn nieuwe gekochte meisje. Het busje stopt voor de tatto shop en hij duwt Annalies voor zich uit, zij moet getatoeerd worden lacht hij. In de nek op de rug en linker onderarm.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

04-03-2020

Over dit verhaal

Over een meisje wat er met haar gebeurt

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Meisjeval

Reacties op ‘Uitgekozen voor....’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd