$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Geen keuze

Annalies hangt haar bontjas aan de kapstok en zegt mama er zijn weer kinderen ontvoerd en die worden verkocht als slavin. Annalies weet dan nog niet dat in haar donsjack ook zo'n chip zit en in haar bontjas ook 1. Dat zij in hun dorp zijn om kinderen te ronselen om als slaven te fungeren en met winst verkocht te worden.

Dan komt moeder aan Annalies vragen of ze ook weet waar Gerlof is. Hij is nergens te bereiken. Ik hoop niet dat hij al gevangen genomen is, Gerlof heeft de pilotenjack aan gevoerd met bont en een mooie grote bontkraag. Dan gaat Annalies het huis uit, zij draagt haar mooie bontjas. Ze spreken Annalies aan en pakken haar vast, Annalies probeert zich los rukken maar dan staat ze met haar gezicht en wordt ze geblinddoekt en ontdaan van haar bontjas en daarna vastgebonden. Rustig trekken ze Annalies nu mee en houden de bontjas over hun arm. Deze is wel heel mooi lachen ze.

Annalies huilt en is bang en de handboeien zitten strak om haar polsen. Ze lopen naar het andere kant van het dorp en mensen vragen wat er gaat gebeuren met deze mij. Dan lacht de man morgen wordt ze verkocht als slavin.

Ze liepen naar het NS station en naar een oude berucht gebouw en Annalies moest mee naar binnen. Net binnen werden haar kaken uit elkaar gehaald en kreeg ze een stofzuiger in haar mond. Beide wangen werd het slijm weggehaald en ze kreeg nadat ze genoeg hadden een balletje in gedaan, Annalies werd ruw een kooi in gesleurd en haar handen boven haar hoofd vast gemaakt haar spijkerbroek ging los en de bontlaarzen ook. De bontjas viel met een plof op een andere piloten jas. Het was de jas van Gerlof, hij stond verder in een andere kooi met de broek naar beneden. De man zei luid al deze kinderen gaan morgen in de verkoop.

Annalies zou vanavond gekeurd worden om haar morgen voor de juiste prijs aan te bieden, ze waren met een camera in haar kut geweest en zagen dat ze nog maagd was. Hun missie was geslaagd Gerlof en Annalies zaten allebei in een kooi en droegen de gewenste kleding waarin ze het meeste waard waren.

Alle kooien zaten vol me jongen en meisjes uit het dorp, wat wel opviel kwa kleding ze droegen allemaal bont.

Annalies moet toezien hoe Gerlof zich helemaal van zijn kleren moet ontdoen om straks naakt te laten fotograferen. Ja zegt de man de slaven en slavinnen moeten naakt op de foto en ook van het gebit moeten foto's worden gemaakt.

Ze wisten dat ze Annalies wel voor een goed bedrag zullen vangen en halen haar de volgende morgen uit haar kooi. De 7 kinderen die gevangen zijn genomen moeten door het dorp heen lopen richting het plein waar ze verkocht gaan worden,

De meisjes en Jongens worden voorgetrokken. Annalies en haar vriendin zijn de meisjes en Gerlof zit bij de jongen. Dan lopen ze rustig door de menigte en stappen ze rustig het podium op en worden 1 voor 1 aan een paal vastgemaakt. De kinderen zijn nog allemaal voorzien van een zak over hun hoofd maar Annalies is te herkennen aan haar bontjas en de bontlaarzen

Beide kinderen werden herkend vooral toen de eerste jongen in de verkoop ging en los werd gemaakt. Het was het hoofd van Gerlof die te voorschijn kwam. En komen de foto's waar Gerlof naakt getoond word en van zijn gebit en hoofd. Als het bieden begint horen ze een keer 1500 euro. Wie bied er voor deze jongen meer dan 1500 euro. En er komt een klap op de tafel. Deze lange jonge is verkocht. De man trekt Gerlof van het podium en wordt gefeliciteerd met zijn aankoop. Gerlof moet in een kleine kooi plaats nemen en weende. Dan maken ze het meisje in de bontjas los. Ze lachen dit is pas een mooie hoer.

Dan pakt hij Annalies vast bij de onderkaak en trekt haar mee, en verteld als de naakt fotos en fotos van haar gebit en borsten en kut op de beeldschermen komen. Ze komt hier uit het dorp en is nog maagd vandaar het begin bod van 10.000 euro. Al gauw begint iedereen te bieden en stop bij 32,500 het bieden. Deze mooie meid is voor 32.500 verkocht aan die opkoper. Gefeliciteerd. De mam geniet als hij de bontjas van Annalies haar lijf doet en haar straks vastbind. Ze moet voor hem uitlopen en wordt in een hokje gestopt. Zo je kleren en hoofdhaar inleveren.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Siem

Geplaatst op

03-01-2020

Over dit verhaal

Hoe kinderen geen keuze worden om slaaf te worden

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Keuze Overmeesterd Slavin

Reacties op ‘Geen keuze’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd