$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

blup

Annalies loopt op het dorpsplein en schrik. Ze ziet dat ze een podium wordt gemaakt en denkt worden hier ook al kinderen uit het dorp verkocht. Van ver fotografeerde mannen haar en zeggen deze moet morgen in de verkoop mooi lang bruin haar bontjas aan dat leverde veel geld op. Als annalies niet kijkt spreekt een man haar haar en voelt ze direct een naald in haar nek. Zo meisje jij gaat maar eens met mij mee, geschrokken knikt annalies. Annalies wordt gedwongen haar bontjas uit te trekken en wordt geboeid, met de handen op de rug moet ze mee met de man. Ga je me morgen verkopen? Ja antwoord de man jij gaat morgen onder de hamer. Ze komen achter dat Annalies een broer heeft genaamd Gerlof. Dan lopen ze met haar een loods en mag ze een glazen kooi inlopen en maken haar los en zeggen uitkleden.

Snikkende Annalies begint haar helemaal uit te kleden. Ze ziet dat klasgenoot binnen wordt gebracht hij heeft ook een mooie bontkraag om zijn jas en dan herkent ze de jongen die geboeid binnen wordt gebracht en ook de jas. Het is haar broer Gerlof. Hij herkend de bontjas en wollen trui en laarzen en zucht. Is mijn zusje hier ook. Hij werd in ene glazen kooi geplaatst. Straks ga jij op de foto met het bord te koop.

Hij kon zien hoe ze met zijn zusje bezig waren en hoe haar gebit werd gefotografeerd en haar borsten en kut en daarna naakt. Haar kleding ging door een scan en de bontjas en bontlaarzen door een speciale extra scan. Ook zag hij dat in alle kleren van Annalies een sticker kwam. de deur ging van zijn kooi op en een man zij kleren uit. Snikkend kleed Gerlof zich helemaal uit en doet alles braaf in de mand. Als laatste gaat zijn boxer erin en gaat met met de benen wijd uit elkaar met de rug naar de deuropening staan. Er komt een man en die voelt in zijn anus. Vooruit buigen en benen wijd. Ze zien ook zijn ballen en penis en complimenteren hem ermee. Zelfs gaat er een kam door zijn haren en zijn ze onder de indruk van de kwaliteit. Eens zijn of jij al niet tussen de benen of achter je oren gebrandmerkt bent. Ze besloten dat hij maar op zijn rechter schouderblad een brandmerk moest ontvangen en in zijn nek een code. Alle 6 nieuw gevangen genomen kinderen moesten er aan geloven ze zouden gebrandmerkt worden voor de handel. Annalies mocht haar kleren aan houden en de jongens zouden naakt onder de hamer gaan. Die middag staan 1 meisje en 5 jongens apart van elkaar en geboeid in een kooi. De jongens zijn naakt en het meisjes is warm gekleed. De mannen zijn te vrede en zeggen dat het meisje het meeste gaat opbrengen.

Dan doet ze de kooi van Annalies open en krijgt ze een bordje met een koortje om haar nek en daar staat 1 op. Jij gaat de spits afbijten en er zal flink op je geboden worden. Als 2e moet Gerlof en dan de rest van de kinderen. Die nacht kunnen de kinderen niet slapen want ze worden elke 10 minuten gedraaid zodat de handelaren de verkoopproducten kunnen bekijken. Ze hebben veel interesse in het meisje, en halen annalies uit de kooi de volgende ochtend. Ze controleren of zie iets meegesmokkeld in kont en mond. Ze controleren verder of ze sieraden heeft en make up op heeft. Ook de jaszakken en broekzakken moeten leeg zijn. Zelfs een zakdoek die in haar jaszak zit moet ze afstaan.

Ze dwingen Annalies mee te lopen naar buiten en dwingen haar voor zich uit te lopen. Ontsnappen is onmogelijk want ze zit met een hand vast aan de pols. We gaan naar de markt om jouw op het podium te verkopen lachen ze.

Ruw trekken ze haar voort richting het dorpsplein en richting het podium waarop ze straks onder de hamer gaat. Als ze voor de trap staat mag ze los en wordt ze uitgebreid gecontroleerd ook de bontjas moet uit en door de scan. Nadat dit gebeurt is krijgt ze handboeien om en enkelboeien en gaan ze het podium op. De bontjas hangt los over haar schouders en gromt de man loop het podium op en neer. Dan komt er uit de speaker wie bied er op dit mooie jonge slavin. Heeft haar hele leven in dit dorp gewoond Er komt uit het publiek ik bied 1000 euro op haar de volgende zegt 1500 als ze weer bij die man is loop de man mee en maakt haar vast aan de paal op het podium 1500 een maal. 1600, 1700 2500 euro lacht de man. De speaker zegt 2500 een maal 2500 ander maal verkocht aan die handelaar voor 2500 euro. Gefeliciteerd met de aankoop. Huilend ziet moeder hoe haar dochter met een man mee gaat. Hij wordt gefeliciteerd met de mooie aankoop. En als hij annalies in de wang knijpt en zegt deze kan nog lang sex hebben. Ik heb ook interesse in je die lange jongen. Misschien heeft hij wel grote organen. Het zijn kinderen uit de rijke buurt van het dorp. Er wordt lachend en spottend naar Annalies geschreeuwd. Nu moet je werken jij slet. Normaal krijg je alles nu ben je een slavin.Ze pakten de bontjas vast en ook trokken ze aan het haar. Ondertussen stond Gerlof op het podium en de handelaar bood ook op hem.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

22-08-2019

Over dit verhaal

fffdfdfsds

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Dfdfvsd

Reacties op ‘blup’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd