Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Handelaren gaan dorpen af

Er lopen mannen door Hurdegaryp in Friesland op zoek naar Meisjes en Jongen van 13 tot 15 jaar oud. Ze moeten wel bont aan hun kleding dragen. Annalies die een mooie bontjas draagt zou interessant zijn en Gerlof heeft een mooie bontkraag om zijn nek.

Dan zien ze Annalies voorbij lopen in haar dikke bontjas en het lukt een zendertje in haar jas te plaatsen. Ook in de kraag van Gerlof komt een zendertje en beide kinderen worden gefotografeerd. Ze vinden Gerlof en Annalies geschikt en rijp genoeg om ze te verhandelen.

Het podium wordt opgebouwd waar straks de kinderen uit dit dorp op zullen worden verkocht.Ze hadden al een plekje voor Annalies en Gerlof ingericht, 2 kooien naast elkaar.

De eerste kinderen waren 2 meisjes die klasgenotes waren van Annalies, die met handboeien om hun handen voor de mannen uitliepen en bedroeft keken. Ze hadden met dikke bontkragen aan hun jas of een bontjas aan.


Als Annalies de sportschool binnen loopt wordt ze een kamer in geduwd en daar vechten ze met haar en na een tijdje zit ze huilend op haar knieën en zijn ze bezig de boeien om haar polsen te doen. Ze dwingen Annalies op te staan en dan snikt ze wordt ik verkocht? Nadat ze een koord met een nummer op kreeg wist ze voldoende. Je broer is ook rijp die word ook verkocht.

Niemand ziet het dat Annalies geboeid met de mannen mee loopt. Haar bontjas maken ze open dit moet voor de verkoop zodat de handelaren kunnen zien wat ze onder de jas aan hebben. Ook het hoofdhaar moet los, dit moet ook voor de handelaren. Snikkend loopt Annalies het podium op en stapt ze de kooi in. Dan ziet ze ook haar broer aankomen lopen en slikt want hij is ook geboeid.


Gerlof kan zijn ogen niet geloven dat hij zijn zusje in een kooi ziet staan en dat ze haar aan het keuren zijn. Hij moest toezien hoe de tanden van zijn zusje werden bekeken en de haar borstjes. ook ging er een hand in de broek.

Hij zag dat Annalies een soort riempje strak om haar nek kreeg en daarna een glazen kooi inliep om voor de handelaars goed te staan. Als laatste trokken ze Gerlof mee en keken ook bij hem in zijn mond en hij kreeg ook een hand tussen zijn benen. Met pijn tussen zijn benen liep Gerlof zijn kooi in. Zo konden de handelaren de kinderen goed bekijken van alle kanten.

De man zei tegen Annalies, kijk recht voor je uit dan ga je op de foto voor de verkoop. Gerlof en Annalies laten zich fotograferen en dan is het tijd voor de verkoop en zullen ze 1 voor 1 op het podium verschijnen en op hun lichaam zal geboden worden.

Als Annalies aan de beurt komt wordt er gezegd een mooie jong 14 jarig meisje nog mooi schoon en rein van binnen wie bied.

Ze laten Annalies draaien en dansen en ondertussen gaan er bordjes ophoog. Dan hoort ze verkocht door de speakers. Gerlof laat een traan en ziet hoe de man ruw de bontjas van Annalies controleert en haar dirigeert richting de scheerhoek. Ze moet plaats nemen op een kruk en krijgt een schort om. Dan wordt het haar van Annalies gekamd en begint het scheren. Ondertussen wordt er op Gerlof geboden.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

11-03-2019

Over dit verhaal

over hoe een kinderhandlaar bezig gaat in een dorp

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Annalies Gevangen Kind

Reacties op ‘Handelaren gaan dorpen af’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »