Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Handelaren gaan dorpen af

De mannen lopen door het Hurdegaryp in Friesland. Ze zijn opzoek naar jongens van max. 15 jaar en meisjes tussen de 13 en 15 jaar oud om ze te kunnen overmeesteren en te verkopen aan handelaren. Annalies en Gerlof wonen in het dorp en voldoen voledig aan hun de eisen en ook aan dat ze een vol bos haar moeten hebben en de meisjes moet lang haar hebben.

Dan stapt annalies uit de bont en knoopt haar bontjas dicht en wordt aangesproken of ze op de foto wil. Ze vraagt vermoed waarom en ze zeggen voor een onderzoek. Zuchten en lachend gaat ze tegen de muur staan en laat haar van alle kanten op de foto zetten. Dan plaatsen de jongen ongezien een zender in haar jas en laten haar gaan. Die avond bij het eten waarschuwt moeder dat er handelaars in het dorp zijn en lachen Gerlof en Annalies ach wij zijn toch niet. Die avond zullen beide kinderen gevangen genomen worden.

Die avond gaan Annalies en Gerlof sporten, ze zullen beide de sportschool en voetbal niet bereiken.

Als eerst gaan ze naar het voetbalveld om Gerlof daar te boeien en mee te nemen.

Ze zien Gerlof binnen komen en dan schrikt hij en duwen ze hem de bestuurskamer in. En zeggen jij gaat zo met ons mee maar eerst handen je hoofd tussen je handen en voeten wijd. Gerlof vraagt snikken zijn jullie de beruchte mensen die kinderen gaan verkopen en ze knikken. En jij bent 1 van die verkocht gaan worden. Dan controleren ze zijn lichaam en halen jas en broekzakken leeg en binden zijn handen vast op de rug. Gerlof bijt op zijn lip en wordt geblinddoekt en loopt zo braaf voor hun uit richting de auto en krijgt een zak over zijn hoofd. Gerlof slikt en is gebroken en ze rijden naar een gebouw waar hij in een kooi wordt geplaatst met zijn handen op zijn rug vastgebonden straks ga jij op de foto voor de website. Zo jij zit lekker vast en wordt morgen verkocht.


Dan wordt Annalies aangesproken in de hal van de sportschool en gedwongen een privé deur in te gaan daar wordt ze overmeesterd en vastgebonden niemand komt daar toch lacht de man en ze controleren annalies haar jas en broekzakken en dwingen haar mee naar buiten te lopen en in te stappen in het busje waar ook Gerlof in zat. Zij krijgt ook een zak over het hoofd en bij uitstap loopt ze braaf het gebouw in en de kooi in om naast Gerlof te staan. Zo halen ze nog 4 meisje op en die wordt gescheiden van elkaar in een kooi opgesloten. Morgen worden jullie allemaal 1 voor 1 verkocht. Dan kijken ze de beurzen na en komen erachter dan Gerlof en Annalies broer en zus zijn.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

11-03-2019

Over dit verhaal

over hoe een kinderhandlaar bezig gaat in een dorp

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Annalies Gevangen Kind

Reacties op ‘Handelaren gaan dorpen af’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 24-04 - Die keer dat mijn klimvakantie met de au...

    Nu klim ik al enige tijd, maar aangezien ik in een land woon waarin de Utrechtse heuvelrug zo ongeveer de meest indrukwekkende ‘berg’ is die we hebben, heb ik weinig meer van g...

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »