$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

ddddd

Annalies liep voor het eerste in de winter over het binnenplaats van school, de wind speel met de mooie bruine haar en haar zwarte bontjas. Ze had de jas redelijk nieuw want haar moeder had gezegd nu ze op de fiets naar school ging moest ze een warme jas aan. Een leraar had wel interesse in Annalies om haar eens goed te onderzoeken en haar kleding te controleren.

Nu ze die mooie dikke bontjas aan had wilde hij haar zeker wel eens "goed keuren"

Ze maken een plannetje om Annalies in zijn kantoor gevangen te nemen. Hij liet een haak in het plafon zetten om de handen van Annalies aan vast te kunnen maken. Hij zou Annalies naar de conciërge sturen daar zou ze haar bontjas en trui moeten afstaan en zou hij haar vastbinden in het kantoor en kon de leraar Annalies uitgebreid keuren. Dan zien ze Annalies het binnen terrein op fietsen in haar mooie dikke zwarte bontjas en ze zien dat ze een wollen trui aan heeft. Al gauw krijgt Annalies onverwacht een waarschuwing van de conciërge. En voelt aan de bontjas van Annalies en ziet dat er een grote kraag aan haar bontjas vast zit. Jouw zien we zo wel weer terug lachte hij.

Annalies wordt al naar een kwartier de klas uitgestuurd en loopt verbaast de trap, ze had de bontjas over de arm en het lint om haar linker arm. De conciërge pakte haar vast en zei Leg je bontjas trui laarsjes maar op me bureau en ga met je gezicht naar de muur zitten op de kruk.

Annalies gehoorzaamde stug en was nog kwaad want ze vond dat ze om niks uit de klas was gestuurd en zag in een hoek hoe de bontjas uitgebreid werd bevoeld en gekeurd. Annalies wist ook dat dit haar 2 gele kaart was en welke straf er op stond. Hoofd kaal laten scheren. Annalies zuchtte en wist dat het straks ging gebeuren dat ze mee moest naar de kelder om daar kaalgeschoren te worden. Als extra straf was ze haar bontjas kwijt.

Ze ziet toe dat er in de bontjas en laarzen een sicker van school komt met de tekst inbeslag genomen. Je weet dat je buiten school kaalgeschoren wordt? Annalies knikte beteuterd

Dan mag ze zich weer aankleden en doet de man haar handboeien om en zegt mijn adviesen opvolgen we gaan zo naar de kapper om je haar eraf te scheren, daar aangekomen ontdoe je je van de bontjas en laarzen en je trui.

Er kwam een leerkracht binnen maak haar los ze mag de jas niet meer dragen die moet jij over de arm dragen en zij moet een skibril op. De man liep met de bontjas over zijn arm het kantoor uit en Annalies volgde. Ze keek voorover en was verdrietig en bang, haar vriendin liep achter haar en de man droeg ook de bontjas.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

07-02-2019

Over dit verhaal

ddddd

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ddddd

Reacties op ‘ddddd’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd