Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Meisje wordt op de middelbare school gepakt

Annalies liep met haar fiets op de binnenplaats van school en werd toegekeken en gefotografeerd door de leraar van school. Hij dacht is dit niet een geschikte eerste jaars om te verkopen. Annalies voldeed wel aan de eisen, lang haar, mooi lang haar en goede volle borsten. En omdat het winter was had annalies haar bontjas aan. Annalies werd uitgebreid gefotografeerd en meegenomen in het besluit. Die namiddag waren er 4 meisjes waar ze uit konden kiezen maar de keuze viel op Annalies om haar op de website te zetten en aan te bieden als handel. De volgende ochtend lieten ze met opzet Annalies te laat op school komen en nu moest ze nablijven en dan moest je als straf o.a. tegen de witte muur staan om gefotografeerd te worden.Bovendien zorgden ze ervoor dat de leraar haar bontjas afpakte tijdens de les.

Annalies moest na de les ook haar wollen trui uitdoen en met de lerares meelopen de lift in. Ik breng haar naar het strafhok waar ze naakt tot 1700 uur in moet staan. Snikkend en verbaast trekt Annalies haar kleren uit en gaat naakt de kooi in. Ze weet dan nog niet dat haar foto's op de site staan en dat er een bod is op haar lichaam.

Dan komt de conciërge in de kooi van Annalies en zegt mond open, ik wil je gebit zien. Ook bevoelt hij de borsten van Annalies en tussen de benen. Annalies doet braaf een apparaat in de mond en staat toe en vind het vervelend en laat beide kaken op de foto staan en houden ze een balkje onder de borsten van Annalies en zet de borsten op de foto. Jij mag niet naar huis maar gaat straks in de kooi in de kelder. Annalies schrok want naast haar kleding lagen handboeien en een halsband. Annalies vond het best wel geil om als verkoopartikel te fusioneren en zij dat ze mee zal werken. Annalies vond het bovendien geil om geboeid door de school te lopen en deed braaf de kleren weer aan en wachtte met de bontjas aan te doen. De man deed strak een dikke leren band om haar nek. Moet dat nou zo strak want het doet pijn. Doe je bontjas aan en polsen bij elkaar. Annalies zuchtte en deed het braaf en kreeg zware handboei om de polsen.

Nadat Annalies klaar stond haalde de man de bekende zwarte muts en deed deze over het hoofd van Annalies en liep met haar de gang in. Lies liep door de gang en herkende de bontjas van Annalies. Gingen ze nu haar vriendin richting de kelder om daar aan handelaar getoond te worden. Ze volgde en zag hoe Annalies de deur doorliep en met de trap naar beneden nam en weende. Ze komt naakt weer naar boven achter een man aan sprak een leraar. Lies snikte en zag Annalies verdwijnen in het gat. Ze was beneden gekomen en de conciërge ga maar zitten op die kruk voor de camera. Annalies gaat op de kruk zitten en de conciërge doet de bontjas en haren goed en druk op het knopje. En dan draaid hij de kruk van Annalies en zet haar van de zijkant en van achteren Annalies draagt de zwarte muts nog over haar hoofd. Als laatste maakt ie nog van haar vooraanzicht een foto met de bontjas los. Dan zegt ie ga van de kruk af en meekomen. Hij duwt Annalies een kantoor in en een kooi in en pakt de ketting die uit het plafon hangt en maakt hem vast aan de nekboei van Annalies en zegt zo meisje nu kun je hier niet meer wegkomen en doet de handboeien af. Doe wat je gezegd word en ze zien Annalies knikken. Ze zit nu alleen aan haar nek vast en trekt de bontjas goed. .

Annalies was gebroken en snikte, er kwam een man haar kooi binnen en gaf annalies een slag tegen het gezicht. Trek dit tuigje aan, het tuigje zat via een kabel vast aan het plafon. Hij begeleide Annalies naar de andere kamers waar de koper wachten. Dus dit meisje wil je aan mij verkopen lachte hij ja antwoord de conciërge deze mag je kopen. Ze is net 13 jaar oud en zag dat de man de bontjas van Annalies open deed, en de muts van haar hoofd halen. Zo meisje nu kun jij rustig adem halen en ik jouw grondig betasten. Annalies ziet een paar handen door haar hoofdhaar gaan en de oren bekijken. Dan vraagt ie of ze haar mond open wil doen en hij doet handschoentjes aan en voelt haar in de mond. Oorbellen neem ik straks in beslag want mijn gekochte meisjes dragen geen sieraden. Dan verteld hij ze gaat straks haar kleren uit trekken en we scheren haar kaal. Zo wordt ze minder herkend. Ja lacht de conciërge jij loopt straks naakt de sneeuw in. De concierge deed de bontjas wijd open bij Annalies en zag hoe hij gretig de wollen trui, de borsten en met een hand in de broek ging om te voelen. Pak de bak maar lachte de koper. Zij gaat zo de kleren uittrekken. Ik wil 1000 euro voor haar geven. Verkocht lachte de concierge, en snarde naar Annalies doe je kleren uit, en huilende en bang klede Annalies zich helemaal uit. De man moest lachen toen hij de bontjas bekeek, zo die was warm aan

Annalies had het zwarte paardentuigje gezien en kreeg het over haar hoofd en lied zich vastbind. Annalies werd voorgetrokken aan een koort en zag dat de witcreme bontjas over de arm en dwong annalies door de gang te lopen en zag Annalies in tranen en had pijn in haar mond, tussen haar benen en aan de oren. Hij had de sieraden ruw van Annalies haar lichaam gehaald en haar daarmee veel pijn laten lijden.

Ze liepen met Annalies de school uit en de wind speelde met de naakte lichaam en Annalies kreeg kippenvel. Ze liepen naar de parkeerplek en Annalies moest in de kofferbak plaatst nemen. De kleding werd op de achterbank gegooit en de bontjas werd nog eens gekeurd.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

03-02-2019

Over dit verhaal

ccccc

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ccccccc

Reacties op ‘Meisje wordt op de middelbare school gepakt’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »