$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Onderweg ontvoerd worden

Annalies fiets Leeuwarden uit en ze is moe, ze heeft haar bontjas dicht geknoopt en wilde graag naar huis. Ze fietste in haar warme bontjas en deed haar muts over de oren de oordoppen in haar oren en muziek in de oren. Haar ouders hadden gezegd dat ze voorzichtig richting Hardegarijp moest fietsen en door het bos. Er was bij een groot meer 1 stoplicht waarvoor ze meestal moest wachten. Annalies fietste het bos in en was alleen. Ze had ook via pad langs de weg kunnen gaan maar gaf deze de voorkeur.

2 mannen hielden haar in de gaten ze zeiden tegen elkaar die dikke bontjas gaat ze afstaan en achter ons aan moet ze lopen. Dan stopt ze voor de stoplicht en komt er een man van achteren als ze andere kant kijkt ziet ze dat een andere man met een pistool op haar af komt. Maak die bontjas los en trek hem uit en stap van de fiets.

De man dirigeert maak je bontjas los en trek hem uit en gooi hem voor je uit ook sjaal muts en handschoenen. Annalies schrikt moet ik mijn warme bontjas uitdoen? Na enkele seconden te hebben nagedacht trekt ze hem uit en gooit hem op de grond. Ook de sjaal en muts en handenschoenen trekt ze uit. Dan haalt de man koperen handboeien uit zijn zak en zegt doe ze om je polsen en zet de fiets neer. Doe geen domme dingen want dan ben je dood. Annalies stapt van haar fiets af en doet de handboeien om haar polsen. Dan komt de man naast haar staan en controleert de broekzakken en vraagt waar heb je je mobiel en beurs. In mijn linker broekzak snikt Annalies en hij haalt het sim kaartje eruit en maakt het stuk. Je bontjas ben je kwijt lacht ie. Dan ziet ze een busje stoppen en er komt een man in. Is dit de fiets antwoord hij? De man zegt schooltas en boeken en regenpak krijg je de gratis bij. Dan pakt hij de bontjas op en deze verkoop je. Annalies kijkt verdrietig en de man lacht en dat is het meisjes dus en gaat door de haren en bekijkt de gebreide trui. Die heb je slim ontdaan van haar bontjas lacht hij en het is ook nog een mooie gaat ie verder. Kan je veel geld voor krijgen. Wel effen blinddoeken. De ontvoerder geeft de doek en ze blinddoeken Annalies.

Hij trekt Annalies naar zich toe en ze lopen het bos verder in, Annalies snikt waar breng je me naar toe. Stil gromt hij en doorlopen. Uit haar schooltas hebben ze kunnen lezen dat ze Annalies heet en op 11 september 2006 geboren is en net naar de middelbare school gaat. Dan gaan ze verder het bos in en zegt de andere man straks mag je je trui, shirt hemd, broek sokken en bontlaarsjes inleveren. Annalies slikt dan heb ik nog alleen een string en bh aan snikt ze. Dan wordt Annalies een oud haventje ingeduwd en een bijna versleten kade en moet ze in een klein bootje staan. Ze moet tegen de paal die voor in de boot staat tegen aan staan en wordt er met touwen aan vastgebonden. Dan roept ze niet zo straks je doet me pijn. Ze herkent het water dit moet de grote wielen zijn dicht bij Leeuwarden. We varen tot midden op het meer en dan mag jij van schip wisselen lachen ze en krijg je de bontjas aan. Annalies snikte dus ik moet kou vatten, en de man maakte haar los en ze begon zich uit te kleden. Naakt ging Annalies weer tegen de paal staan om zich te laten vastbinden. Ze kreeg een zwarte zak over haar hoofd. De mannen legden de bontjas op de bovenkant. Annalies hoort de motor langzamer draaien, en stoppen.

Is ze dat vraagt de man? Ja antwoord hij en doet de bak waar haar kleren inliggend aan de haak. Op de andere kant word de bontjas uit de bak gehaald, deze gaan we eens uitgebreid keuren en ook de muts sjaal en hand-schoenen. De kraag word van haar bontjas gehaald en de capuchon ook. We gaan ze keuren op kwaliteit en fotograferen voor de koper. Annalies kreeg wasknijpers aan haar borsten vast en tussen haar benen verder kreeg ze van de man boeien om handen en voeten en een zwarte zak over het hoofd. Lopen jij de loopplank op, Annalies was poedel naakt en verging van de pijn. Als ze op de grote boot staat fluisterde een man in haar oor we vragen zoveel geld plus de bontjassen van je moeder dat kunnen ze nooit betalen en zullen jouw laten verkopen. Annalies nadat ze gecontroleerd is mee in haar mond en kont gekeken is mee naar binnen. Je gaat zo braaf een briefje voorlezen wat je kost en zo.

Annalies snikt als ze zich aankleed en als laatste doet ze de dikke bontjas aan en gaat op de kruk zitten en krijgt een bord voor haar net onder de borsten. Er komt een man naast hem staan en zegt je gaat zo braaf dit voorlezen als je niet in de diepvriezer onderste boven wilt gaan hangen.

Snikkend verteld ze dat ze ontvoerd is en dat ze 500.000 euro moeten ophoesten en al de bontjassen van haar moeder. Ook moet moeder een opdracht uitvoeren. Haar zoon moet kaalgeschoren worden voor de cam.

Moeder huilde en besloot zoon Gerlof kaal te scheren en legde haar bontjassen op de plek in het bos en smeekte dat ze haar dochter Annalies niet te verkopen als slavin. Annalies wordt klaargemaakt om straks in een auto met een zak over haar hoofd vervoerd te worden en met handboeien en voet boeien om. Ze huilt en hoopt snel verkocht te worden. Jij gaat zeker naar Rotterdam zegt een man als ze Annalies vastpakken. Straks braaf een zak over je hoofd en we rijden je er naar toe.

Dan meren ze aan in de haven en doen Annalies een zak over haar hoofd en dirigeren haar via de loopplank het land op. Ze draagt handboeien en enkelboeien en stapte braaf een auto in en huilde. Ik wil van deze af dus ga ik je verkopen lachte de man. Annalies zit stil tijdens de rit. Ook de bontjassen van haar moeder worden meegenomen. Ze worden verkocht in Rotterdam. Ze reden Rotterdam binnen en deed Annalies de zak van haar hoofd. Hier herkend niemand je toch en ik wil je zichtbaar verkopen.

Ze liepen met Annalies een gebouw binnen en de man komt op haar af. Mooie jonge meid bied je aan straks maar eens keuren lacht ie. Annalies draagt handboeien om haar handen en word in het licht geplaatst op een verhoging en dan halen ze de riem die vast zit aan een paal en doen hem om haar nek. Haar handen mogen nu los.

Dan komt een andere man bij haar staan en maakt rustig de bontjas los en doet de jas wijd open. We willen ook die wollen trui een goed zien. Annalies snikt wordt ik verkocht. De man antwoord ja. Dat je moeder er een xxl bontkraag heeft aan laten zetten van goed bont zal de prijs opdrijven en ook dat je jong en lang haar hebt. Annalies begint haar te draaien en de man doet de bontjas verder open. Wie bied 5000 euro, er komen stemmen uit de zaal 5100,5200 5500 dit gaat door tot 12.500 euro. 12.500 1 maal 12.500 euro 2 maal verkocht aan nummer 2313. Annalies was verkocht voor een mooie prijs.

Haar ontvoerders kregen complimenten over de kwaliteit van het meisje. Ze zagen hoe Annalies in een kleine kooi werd geplaatst en de mannen hoopte dat de man haar betaalde. De man betaalde Annalies en deed haar een riem om de nek met ketting en zei straks je maar eens tussen de benen keuren. Ze moest meelopen naar zijn stand en daar als prijs op een podium staan met het bord net aangekocht. Dan ontdoet hij Annalies van haar bontjas en haalt de capushion en kraag van de jas. De jas moet door een machine.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

06-01-2019

Over dit verhaal

Hoe het lot op een meisje valt die ontvoerd word

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Dwang Ontvoerd Verkocht

Reacties op ‘Onderweg ontvoerd worden’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd