Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Loverboy

Karel kijk in de klas en kan rustig alle meisjes bekijken, Annalies heeft zijn interesse want ze is mooi lang en heeft lang bruin haar, bovendien heeft ze al 1 voordeel een dikke bontkraag aan haar jas dus een bontjas zal geen punt worden. Verder is ze lang en makkelijk over te halen. En na een tijdje chat hij met annalies en er komt contact, het lukt om met haar verkering te krijgen. Het lukt hem zelfs dat ze hem vertrouwd en op een moment zegt ie als ze voor een dure bontwinkel staan, we gaan een bontjas kopen voor jouw. Annalies is verbaast maar blij en even later loopt in een dikke bontjas naar buiten met bijpassen laarzen en een wollen trui. Thuis zegt ze gekregen van me lief. Zo denkt de jongen Annalies haar eerste schuld dik 12000 euro. Maar ze is meer waard, lacht hij straks ga jij voor mij werken. Hij lacht en zegt tegen zichzelf ze is nog maar 15 dus kan lang werken voor me achter het glas. Over 4 weken eis ik het geld op en dan moet ze mee, hij legt de handboeien en nek boei klaar en schrijft er de naam van Annalies op. Als hij haar thuisbrengt verbazen de ouders over de nieuwe dikke bontjas. Ze snappen er niks van en vinden het lief dat haar vriendje dat geeft. Annalies krijg nog oorbellen en ringen. Dan op een avond als ze alleen zijn vraagt hij hoe Annalies dat terug gaan betalen. Ze schrikt en zegt dat ze het niet kan.

Na een huilbui stemt ze ermee in dat ze voor hem gaat werken, en verteld dat ie haar achter het raam gaat plaatsen en dat ze hard moet werken. Annalies kan die nacht niet slapen en weende. Ze wist dat ze nog 14 dagen vrij was en dan mee moest. Ze was nu eigendom geworden van karel en die bepaalde wat zij moest doen, ze knikt dat ze het begrijpt en laat haar op de kamer met een bord voor onder haar borsten fotograven met de tekst erop slavin 40.000 euro schuld, Annalies slikt waarom ? Waarom moest haar dit overkomen, ze was niet de knapste maar en nu? Waar zou ze heengebracht worden over 14 dagen? Elke dag komt hij langs en wil hij annalies controleren en moet ze voor de webcam op haar kamer. Haar ouders hebben niks in de gaten dat hun dochter straks word meegenomen en de avond voor dat mee moet word haar mobiel onklaar gemaakt en moet ze vast met een voet aan haar bed zo kan ze niet ontsnappen. Ze krijgt ook al een metalen riem om haar nek met gesp deze zit met een slotje vast. Annalies merkte dat maar een ding is en niet meer zijn vriendin en ze ondergaat de foto sessies en het naakt filmpje.

Dan komt de dag waar neer ze word weggevoerd en waar ze tegen op te ziet de dag waarop ze een van zijn vriendin zijn slavin word. Ze zit weer vast aan haar bed en moet wachten op haar baas de vriend. De loverboy maakt haar los en zegt zo dit was je laatste uren hier, snel aankleden en dan voer ik je weg. Haar ouders denken dat ze gaan shoppen. Hij is wat nerveus als hij achter annalies beneden komt. Annalies heeft een warme wollen trui aan gebreid met col en een spijkerbroek met bontlaarzen. Haar dons jack ligt in een boodschappentas en ze doet haar bontjas aan. We gaan roept ze en slikt en sluit de deur achter zich. Annalies heeft geen sieraden om en geen mobiel of beurs bij zich. Verder zijn haar jas en broekzakken leeg. Op de pad naar de weg krijgt ze al touwen en worden de handen aan elkaar vast gebonden. Zo nu snel weg om eens te zien hoe jij achter het raam staat. en kneep haar. Vanaf heet je niet meer Annalies maar carla. Annalies knikte en lied zich meesleuren straat in straat uit, richting het ns station. Daar zal de transsport busje staan die haar verder vervoerde. Voort ging het weer verder lopen met handboeien om, nu werd er een touw aan de touwen die om de polsen zaten.

Annalies dacht na hoe stom ze was geweest en dat dit de gevolgen waren. Hij trok haar voor een parkeerplek op richting een busje. Daar krijgt ze een skibril op en word ze nog een grondig gecontroleerd en mee het busje in gesleurd. Ze rijden misschien minuten uren. Annalies weet niet meer waar ze is en huilt. Moet ik straks sex hebben met wild vreemde mannen? Annalies is bang en zegt mee te werken en nadat het busje stil en laden ze Annalies uit. Rustig lopen ze met haar naar binnen en stoppen ze haar in een slaapkamer en maar onderbeen vast aan een bed. Huilend ligt Annalies op bed en straks mocht ze haar dikke bontjas weer afstaan en verkocht worden in haar oude dons jack, Die avond zitten haar ouders op haar te wachten maar annalies komt niet ook als ze haar bellen gaat de telefoon wel over maar ze word niet opgenomen.

Annalies huilt en trekt de warme bontjas aan en haar oude donsjack aan straks word het dansen voor je, annalies knikt. Haar dons jack is van binnen gevoerd met nerts bont en de capuchon ook. Annalies kreeg een koort en een laken over haar hoofd. Lopen de trap op en nog 1 en nog 1 dan een stuk lopen en wachten. Dan hoort ze uit de speaker komen. Dit Nederlandse meisje is 14 jaar en de deken gaat van haar hoofd en Annalies danst of haar leven er vanaf hangt. Ze staat hoog op de benen nog maagd en ziet lichtjes bij 5 ramen branden tot er nog maar 1 overblijft. Uit de speaker komt verkocht aan kamer 4 gefeliciteerd. Het is een internationale handelaar die haar gekocht heeft. karel neemt afscheid en bind annalies goed vast. Ik hem veel geld aan je verdiend lacht hij. Annalies weende waar brengt die man haar naar toe? Met kwam duwt hij Annalies in een kooi met andere meisjes die door hem zijn gekocht.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Verwijderde gebruiker

Geplaatst op

18-12-2016

Over dit verhaal

Hoe annalies denkt dat ze een vriendje heeft maar het een loverboy is.

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Loverboy Meisje Raam

Reacties op ‘Loverboy’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd