$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Een jaar geleden

Compleet naakt lig ik op de grond. Ondanks dat de seks maar 5 minuten heeft geduurd ben ik te uitgeput om rechtop te zitten. Ik draai mijn hoofd opzij en voel de vuiligheid aan mijn wang plakken.
‘Haal niet te diep adem, ik wil die coke nog gebruiken.’
Ik open mijn ogen en zie inderdaad wit poeder op het laminaat liggen.
‘Wijn of een wortel? ‘, vraagt Thomas terwijl hij naar de keuken loopt.
‘Beide, graag.’
Ik ga rechtop zitten en Thomas reikt me de wijn (geserveerd in een plastic mok) en een roze pilletje aan. In één teug klok ik ze achterover, waarna ik weer neer zak op de grond.
Wachtend op het fijne gevoel die de XTC me zal geven ga ik terug in de tijd.
Het vreemde is dat ik maar één jaar terug in de tijd hoef te gaan om een totaal ander leven te vinden. Één jaar geleden was ik een totaal ander persoon.
Oké, nooit was ik echt braaf geweest en ik had nooit de intentie gehad burgerlijk te worden, maar ik zat op het juiste pad.
Een jaar geleden was de zwaarste drug die ik ooit had gebruikt een paddenstoel.
Een jaar geleden was ik een fanatieke student.
Een jaar geleden sprak ik mijn ouders wekelijks.
Een jaar geleden viel ik op homo’s en metroseksuele mannen.
Een jaar geleden had ik echte vrienden.
Een jaar geleden had ik nog maar seks gehad met drie verschillende personen.
Een jaar geleden ontmoette ik Thomas.

Het is eigenlijk bijzonder hoe saai onze ontmoeting was. Ik stond in de rij voor de koffieautomaat en mijn chipknip werkte niet. Thomas betaalde mijn koffie en in ruil daarvoor verwachtte hij die avond wel een drankje van mij.
We gingen samen naar een kroegje die hij had uitgekozen. Een kroegje ver van mijn huis vandaan, maar niet geheel toevallig op loopafstand van het zijne. Het werd laat en ik sliep meteen de eerste nacht bij en met hem.
‘Ik heb over je geschreven’, hoor ik Thomas zeggen. Ik kom omhoog van de smerige vloer en vraag hem het voor te lezen.

'I penetrated her with love.
She’s not the only one
But she’s the best one
Cause her pussy is tight
And the love during sex
That’s the only love she needs'‘Romantisch’, zeg ik met een sarcastisch gezicht. En Thomas schenkt mij zijn prachtige glimlach.
Die prachtige glimlach en niet te vergeten zijn prachtige blauwe ogen zijn misschien wel de enige twee dingen van Thomas waarop ik altijd al verliefd ben geweest. De rest kwam later.
In het begin zag ik Thomas puur en alleen als scharrel. Dat deze gevoelens wederzijds waren had alleen maar perfect geleken.
Wel moet ik toegeven dat ik vanaf dag één al tegen Thomas heb opgekeken. Thomas heeft zo’n uitstraling waarmee hij alles kan maken. Ik denk dat hij in je tuin zou kunnen poepen en dan zou je er om moeten lachen en hem een biertje aanbieden. Echt waar.
Misschien dat het daarom helemaal niet zo heftig lijkt dat hij een drugsverslaafde en dealer is. Misschien dat ik er daarom zelf ook mee begonnen ben.
Ja, Thomas was mijn avontuurlijke scharrel die me drugs gaf, mooie verhalen had en met me neukte. Niets meer, niets minder.
Echter, na een tijdje moest ik toegeven dat ik steeds meer aan hem ging denken. Ik ging steeds minder met mijn oude (saaie) vrienden om. Ik ging in de weekenden niet meer naar mijn ouders en ik zat eigenlijk hele dagen bij Thomas. Ik woonde praktisch bij hem in en de enige avonden waarop hij me weg stuurde waren de avonden waarop hij een ander meisje mee naar huis nam.
Ik denk dat ik op de Kamasutrabeurs tijdens het orgie dat we hadden met zes anderen tot de conclusie ben gekomen dat ik echt van Thomas houd. Tijdens dat orgie, terwijl mijn tong in iemands kut zat en mijn eigen grotje gevuld werd met de lul van een 31-jarige gast, toen kwam voor mij het besef. Thomas is mijn soulmate.
Ik kom plotseling tot het schokkende besef dat de grootste fout die ik in mijn leven heb gemaakt niets te maken heeft met mijn overmatige drugsgebruik. Niets te maken heeft met de ruzie die ik heb met mijn ouders vanwege dit alles (dit is eigenlijk niet eens boeiend genoeg om over uit te weiden). Niets te maken heeft met de vrienden die ik in de steek heb gelaten. Niets te maken heeft met de toekomstplannen die ik heb laten varen. De grootste fout die ik in mijn leven heb gemaakt is dat ik Thomas heb laten denken dat hij altijd alleen maar een scharrel zal zijn voor mij.

De pil is nu echt ingekickt. Ik voel me ontzettend opgefokt en het liefdesgevoel blijft achterwege. Of het een slechte pil is of dat ik gewoon immuun ben geworden maakt me vrij weinig uit.
Het enige wat ik voel is de energie en de woede om het feit dat Thomas mijn leven heeft afgepakt. Mijn leven, dat hij zonder problemen had kunnen hebben als hij me er één ding voor had teruggegeven. Echte liefde.
Ik voel de energie nu door mijn lichaam stromen en ik kan niet langer zitten.
Ik spring op en voel de woordenstroom opkomen samen met de tranen.

‘Je hebt mijn leven afgepakt en opgesloten in je hart. Opgesloten in dat koude ondoordringbare hart van jou waar niemand door heen kan breken. Zo lang jij op aarde rondloopt zal ik slechts een omhulsel zijn zonder ziel. Mijn geest zal zo lang jij leeft verbonden zijn aan jou, zonder eigen wil. Ik heb geen eigen bestaan zo lang jij bestaat.’
‘Waar komt dit vandaan?’ Thomas kijkt wat lacherig naar me en drinkt nog een slok wijn.
‘Dit was er altijd al’, antwoord ik. Ik pak de fles wijn uit zijn handen en vraag hem of hij nog wijn wil.
‘Neem jij maar’, zegt hij.
En terwijl ik hem bedank zwaai ik de fles naar achteren en sla zijn hoofd in. Het glas vliegt door de kamer en Thomas grijpt naar zijn hoofd. Een glasscherf is dwars door één van zijn prachtige blauwe ogen gegaan. Ik twijfel of ik zijn penis nog zal afsnijden met een glasscherf, maar vind het toch zonde. De penis staat hem zo goed, dus ik laat hem zitten en pak Thomas bij zijn schouders. Met één krachtige beweging slinger ik hem uit het raam van zijn smerige appartement op de vierde verdieping.
Wanneer ik de klap hoor kijk ik niet naar buiten maar sluit ik de ramen.
Ik drink Thomas wijn op en vraag me af wie zijn naakte lichaam zal vinden.
Voldaan steek ik één van Thomas sigaretten op en kruip ik in zijn bed.
Een jaar geleden had ik nog nooit iemand vermoord.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

mickeydus

Geplaatst op

30-08-2013

Over dit verhaal

Hoe het leven van een jonge vrouw kan veranderen door liefde voor de verkeerde persoon

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Drugs Jong Leven Moord Student

Reacties op ‘Een jaar geleden’

 • ruig beschreven, maar ik kan het me wel voorstellen deze gevoelens. Ik hoop dat je nog meer van deze soort verhalen kunt schrijven. Want ergens lijkt het dat je alles in één lading gooide die tot explosie kwam!

  Verwijderde gebruiker - 31-08-2013 om 07:53

 • ja ik ben ook benieuwd naar het vervolg

  Verwijderde gebruiker - 07-09-2013 om 20:43

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

 • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

  Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

 • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

  Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd