Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

geheimen en geheimen

Mijn leven is niet bepaald gemakkelijk. Ik moet in het geheim leven. Me telkens voordoen als een mens. Ik ben geen mens. Ik ben een vampier. Als iemand er achter komt wie ik ben, dan ben ik er geweest.

Ik loop naar huis. Mensen kijken me altijd al raar aan, maar nu nog meer. Ik voel dat er iemand achter me aan loopt. Ik draai me om. De persoon achter me kijkt verschrikt. Ik loop weer verder. Ik ben thuis. Ik sleur mijn achtervolger die me nog steeds achter me aan loopt mee naar binnen. Ik zet hem op de bank. Ik bekijk hem nog eens goed. "Wie ben jij?" Vraag ik. "Ik ben iemand." Zegt hij. Hij lacht en laat zijn tanden zien. Ik schrik. "Je bent het enigste mens hier." Zegt hij. Ik lach. "Sinds wanneer leven hier mensen?" Vraag ik. Hij kijkt me niet-begrijpend aan. Ik lach. Ik laat mijn tanden zien. Hij kijkt me steeds verbaasder aan. "Hoe kan dat?" Was het laatste wat hij zei.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

biancanicole

Geplaatst op

30-05-2017

Geef uw waardering

Er is 11 keer gestemd.

Social Media

Tags

Kort Vampier

Reacties op ‘geheimen en geheimen’

  • Ik snap niet echt wat er gebeurt in het verhaal, ik denk dat je meer details in je verhaal moet gaan zetten om het duidelijker te maken.

    Minmin - 19-07-2017 om 04:13

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »