Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Ha fijn het is weer zaterdag

Ha fijn het is weer zaterdag.

Ondanks het aanlokkelijke vooruitzicht dat ik weer dubbele boodschappen mocht gaan doen, was ik mijn bed niet uit te tremmen. Als dat maar lang genoeg duurt kom je vanzelf tot het besef dat je er niet onderuit komt, tenzij je warme bedje het wint van het vooruitzicht dat je met gebrek aan allerlei dingen geconfronteerd gaat worden. Dus toch die tredmolen maar weer in en ach als je eenmaal op toeren bent dan valt het allemaal wel mee. Dan neem je het voor lief, dat de heren/dames vakkenvullers die ijsjes helemaal achterin op de bovenste plank hebben gelegd, zodanig dat als je je nagels had laten groeien, je er net wel bij kon, maar omdat je dat wel gedaan hebt net niet.

Aangezien elke hulpvraag om toch in het bezit te komen van die overheerlijke ijsjes werd beantwoord met een blik alsof je een koe aankijkt besloot ik zelf mijn lenigheid te testen en te proberen het onbereikbare te bereiken (wat me nooit eerder is gelukt in mijn leven) Ik had bijna mijn doel bereikt maar toen bleek de plank waaraan ik mij vasthield los zat begon de boel te schuiven en verloor ik mijn evenwicht, en belandde, de halve inhoud van de vrieskast meetrekkend, op de grond, tussen de minimagnums, raketten, cornetto s, twisters, ruimte ijsjes, en nog veel meer van dat lekkers.

De opmerking van de toegesnelde filiaalchef "dat ik ook even had kunnen vragen of er iemand wilde helpen", bezorde mij een lichtelijk verhoogde bloeddruk, en nadat bleek dat de lichamelijke schade meeviel. wilde ik hierop ingaan, maar mijn woorden werden afgesneden door een huilend kind dat een geluid produceerde waar de bewoners van de Apenrots in Artis jaloers op geweest zouden zijn.

Ik ben nu weer veilig thuis en ik verlang nu alweer naar de volgende zaterdag.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Navalles

Geplaatst op

15-07-2017

Over dit verhaal

Omdat ik schrijven leuk vind

Foto's

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Albertheijn Winkelen

Reacties op ‘Ha fijn het is weer zaterdag’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »