$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Het o zo mooie verleden

De boom van het o zo mooie verleden heeft zijn wortels diep in de grond staan. De boom bloed zoals elk levend wezen. De boom heeft dingen gehoord, waar de honden geen brood van lusten. Als de boom van het verleden zou kunnen praten, zou hij een verhalenboom zijn.
Een deel van het o zo mooie verleden heb ik meegemaakt en ben ik verantwoordelijk voor. De boom uit het verleden die zijn wortels zo diep in de grond heeft, zal hij deze ook wel eens krom getrokken hebben.

Ik heb altijd gevoeld en gemerkt dat deze boom meer dan alleen zomaar een boom was. Ik heb mij altijd verbonden gevoeld met deze boom. Mensen denken dat er een steekje los zit bij me en misschien is dat ook wel zo, anders hoor ik de boom niet huilen van verdriet.
Ik hoor dingen die anderen niet horen of niet willen horen.
Ik heb mijzelf er voor opengesteld en hoor graag zijn wijze woorden en luister graag naar zijn verhalen. Hij kan dingen vertellen die jij en ik nog niet hebben meegemaakt. Rondom de boom zweven vriendelijke zielen rond. Dit zijn zielen die met deze boom te maken hebben gehad, in welke vorm dan ook.

Deze zielen hebben goede intenties en willen de aarde, de wereld helpen te genezen, maar dat kunnen zij niet alleen. De zielen zijn opzoek naar mensen, naar mensen die kunnen horen wat zij te zeggen hebben. Mensen die openstaan voor het onbekende, wellicht spirituele. Deze mensen kunnen helpen om te vertalen wat de zielen willen zeggen.

De zielen zoeken mensen die echt de boodschap willen horen en de aarde waar de wortels van de boom van het o zo mooie verleden weer gezond in kunnen groeien zodat de wortels nog dieper kunnen en deze boom weer een nieuwe verhalen aan zijn o zo mooie verleden kan toevoegen en doorvertellen.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Marieke

Geplaatst op

22-03-2020

Over dit verhaal

Dit verhaal is pure fantasie. Het is zijn spinsels in mijn hoofd

Foto's

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Boom Natuur Spiritueel Wortels Zielen

Reacties op ‘Het o zo mooie verleden’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd