Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Is dit liefde

Eigenlijk was dit helemaal niet de bedoeling om te doen, om samen met hem te werken. Maar toen hij bij mij kwam en hij het mij vroeg… Ik zat zo vol woede. Ik kon het Amila niet vergeven dat ze mijn vriendin af had gepakt. Ik moest en zou iets terug doen. Ik kon niet doen alsof het niets was.
Amila was al snel hele goede vrienden met Isabella toen ze bij ons in de klas kwam, waardoor Isabella steeds minder tijd met mij besteedde. Tot op het punt dat we helemaal niets meer samen deden. Ook al waren wij al vanaf de basisschool beste vrienden.
Toen kwam hij. Hij zei dat hij mijn soulmate was. Niet dat hij dat zou kunnen weten, maar ja, ik geloofde hem toch. Een soulmate is het belangrijkste in het leven. Nadat ik had verteld over dat wat was gebeurt met Amila en Isabella, vroeg hij me om mee te doen aan zijn plan. Hij wou iemand pijn doen via Amila. Het enige dat ik moest doen was haar pesten. Ik hoefde alleen maar te zeggen dat ze geen soulmate zou verdienen. Ik stemde ermee in en dat was nog niet eens omdat hij mijn soulmate zou zijn, maar omdat Amila me pijn heeft gedaan. Ze had mijn vriendin niet mogen afpakken.
Maar het heeft nu wel lang genoeg geduurd. Amila heeft haar soulmate gevonden, dus het pesten heeft ook geen zin meer. En dat weet hij ook wel, maar dat stopt onze samenwerking niet. En ik weet dat het fout is dat ik dit doe. Het zou moeten stoppen. Ik wil dit ook niet meer, maar stoppen kan ik niet. Ik wil hem geen pijn doen, ik wil hem niet verraden. Hij is mijn soulmate en voor een soulmate doe je alles. Toch?

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

biancanicole

Geplaatst op

06-11-2019

Over dit verhaal

Fragment uit mijn verhaal mates

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Goed Liefde Soulmate Twijfel

Reacties op ‘Is dit liefde’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd