Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Begin van een vriendschap

Zit in de klas groep 1/2 kijk naar die leuke jongen met zijn grappige flapoortjes. Slaap elke nacht met mijn vriendenboek open op de pagina waar hij geschreven heeft. En zijn foto in geplakt zit. Deze geef ik elke avond een kus.

De juf heeft al gezegt dat er een nieuw meisje in de klas kwam. Ik zit daar in mijn roze bloemen jurkje met mijn kisten en mijn rode haren in 3staartjes op mijn hoofd gebonden.

Er komt een meisje de klas is. Iedereen is stil, en kijkt haar aan. Het is een groot meisje met lange bruine haren. ze krijgt een plaatsje naast mijn flappie.

In de pauze staat ze bij mijn flappie. Ik ren zoals gewoonlijk naar hem toe, geef hem een kus op zijn wang, en ren weer weg. Ze komt achter me aan en duwt me tegen de muur aan. Ik bijt in haar arm en kijk haar boos aan. Ik geef een trap tegen haar scheen waarna ze me loslaat en ze me laat struikelen als ik weg wil rennen. Ik spuug alle zand uit en kijk omhoog.

Door de zon die schijnt zie ik niet wie nou zijn hand naar me uitsteekt, toch pak ik deze en laat me omhoog trekken. Dan zie ik haar ineens voor me staan. Ze kijk me aan en zegt hooi ik ben Melodie volgens mij had ik me nog niet voorgesteld. Ik kijk haar aan of ze gek is en ze vraagt zullen we nu beste vriendinnetjes zijn?

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Gekke-ikke

Geplaatst op

03-06-2013

Over dit verhaal

Hoe we bevriend werden dit is het begin van nog vele leuke mooie en pijnlijke verhalen over Melodie

Geef uw waardering

Er is 5 keer gestemd.

Social Media

Tags

Melodie Vriendenboek

Reacties op ‘Begin van een vriendschap’

 • mag ik de naam melodie gebruiken in een van mijn verhalen? echt een mooie naam en het zou perfect passen bij een van mijn personages. Leuk verhaal :)

  merel14 - 26-06-2013 om 20:06

 • Haha ja tuurlijk mag dat zou ze alleen maar een eer vinden denk ik

  Gekke-ikke - 27-06-2013 om 11:32

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

 • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

  Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

 • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

  Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »