$_COOKIE

Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Bemoediging

Soms krijg je het idee dat je moet voldoen aan allerlei verwachtingen. Ik bedoel, kijk eens naar alle mensen. Ze zijn veelal slank, hebben veel vrienden en geen moeite met het leggen van contacten. En ik? Ik zit meer thuis op de bank, dan dat ik vrienden heb. En dan dat andere... Ik ben begonnen met het schrijven van een groot verhaal. te veel om even hier te plaatsen en nu denken de vriendinnen die ik dat ik een groot schrijver ben. Schiet toch op!!

Heb jij datzelfde gevoel? Dat jij buiten de groep staat? Dat je jezelf nutteloos voelt?
Denk dan eens aan Genesis. Het hoofdstuk dat laat zien hoe waardevol je bent. Ja, in hoofdstuk 3 veranderd er veel, maar denk eens aan de belofte die God direct geeft!
Je mag er zijn en het maakt niet uit hoe je bent of hoe je je voelt. Je bent gewenst. Het is niet voor niets, dat je hier leeft. God heeft de mensen nog een kans gegeven door Noach de opdracht te geven om de ark te maken!

En natuurlijk zal het niet altijd eenvoudig zijn en zal het vaak tegenzitten. Toch mag je dan geloven dat je er niet alleen voor staat en dat geen last te zwaar wordt. Ook voor mij is dat niet altijd makkelijk, maar ik weet dat God voor mij zorgt!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Roosje

Geplaatst op

13-01-2016

Over dit verhaal

Ik wist niet wat ik moest schrijven en dit kwam in mij op. Vaak begin ik met een verhaal en weet ik ongeveer wat het gaat worden. Alleen als ik dan aan het schrijven ben, veranderd er altijd heel veel. Zo ook nu. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Noach

Reacties op ‘Bemoediging’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 13-05 - Ik wilde op vakantie: ideeën om te besp...

    Ik wilde op vakantie: ideeën om te besparen Ik ben al twee jaar student en weet inmiddels dat ik goed op mijn uitgaven moet letten. Niet alles kan in financieel opzicht. So...

  • 06-05 - Reis naar Zuid-Amerika; geweldig ervarin...

    Ik zag mezelf daar al zitten: op het witte strand van een bountyeiland, de zandkorrels kietelig tussen mijn tenen schurend terwijl ik kleine maar frequente nipjes van een Nicaragua...

Bekijk oudere nieuwsberichten »


Merknamen en domeinnamen eigendom van Internet Ventures Ltd - website via licentie in beheer door Volo Media Ltd