Begin van een vriendschap

Zit in de klas groep 1/2 kijk naar die leuke jongen met zijn grappige flapoortjes. Slaap elke nacht met mijn vriendenboek open op de pagina waar hij geschreven heeft. En zijn foto in geplakt zit. Deze geef ik elke avond een kus.

De juf heeft al gezegt dat er een nieuw meisje in de klas kwam. Ik zit daar in mijn roze bloemen jurkje met mijn kisten en mijn rode haren in 3staartjes op mijn hoofd gebonden.

Er komt een meisje de klas is. Iedereen is stil, en kijkt haar aan. Het is een groot meisje met lange bruine haren. ze krijgt een plaatsje naast mijn flappie.

In de pauze staat ze bij mijn flappie. Ik ren zoals gewoonlijk naar hem toe, geef hem een kus op zijn wang, en ren weer weg. Ze komt achter me aan en duwt me tegen de muur aan. Ik bijt in haar arm en kijk haar boos aan. Ik geef een trap tegen haar scheen waarna ze me loslaat en ze me laat struikelen als ik weg wil rennen. Ik spuug alle zand uit en kijk omhoog.

Door de zon die schijnt zie ik niet wie nou zijn hand naar me uitsteekt, toch pak ik deze en laat me omhoog trekken. Dan zie ik haar ineens voor me staan. Ze kijk me aan en zegt hooi ik ben Melodie volgens mij had ik me nog niet voorgesteld. Ik kijk haar aan of ze gek is en ze vraagt zullen we nu beste vriendinnetjes zijn?

© Copyright Gekke-ikke

Ingezonden door

Gekke-ikke

Geplaatst op

03-06-2013

Over dit verhaal

Hoe we bevriend werden dit is het begin van nog vele leuke mooie en pijnlijke verhalen over Melodie

Tags

Melodie Vriendenboek