Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Hoe een meisje tot slavin word

Annalies zit achter de computer en maakt een profiel aan om lekker te kunnen chatten met haar schoolvriendin en zet er een aantal foto's op. Ze plaatst in foto in de album waar zij met een dikke bontjas aan opstaan en haar moeder met een dikke bontkraag. Annalies zou op die foto worden geselecteerd omdat ze al bont dragend was. En als hoer was moest ze straks vaak bont dragen.

Een paar dagen voegden ze Annalies toe en ze accepteerde hem op de privé chat. Hij overtuigde annalies haar webcam aan te doen, dit deed ze. Ze wisten nu dat Annalies nog maar een paar dagen vrij thuis zou zijn en haar lange bruine haren eraf geschoren zouden worden. Op school was er verteld dat er nep account waren werd Annalies gewaarschuwd als ze je pakken scheren ze je o.a kaal waarop Annalies antwoordde we moeten straks toch kaal dus. Die avond beveiligde ze haar account maar de jongen had al een virus op haar computer gezet waar ze al haar inlog gegeven mee konden krijgen en de cam mee konden aandoen. Dan begint de ellende voor Annalies. Ze word naakt in haar kamer gefilmd en ermee gechanteerd. Als ze het leest en filmpje ziet snikt ze wat moet ik doen? Cam aan een strippen en niks aan je ouders vertellen. Ze moest naakt haar bontjas ophalen en aandoen.

Annalies smeekte dat ze het hoofdhaar mocht behouden maar wist dat ze binnen enkele dagen het af moest staan, en ook haar bontjas. Annalies wist dat het nu verplicht naakt chatten werd en dat ze een mail zou krijgen om kaalgeschoren te worden.

Een paar dagen later doet ze haar donsjack in een tas en loopt naar buiten. Haar moeder denkt dat ze naar school gaat maar moet zich melden in de stad om kaalgeschoren te worden en haar jassen af te geven. Ze haalt in de stad zoals afspraak haar simkaart uit haar mobiel en loopt naar de afgesproken plek en klikt haar armen vast in de handboeien nadat ze haar bontjas los heeft gemaakt en wacht af.

Niemand weet waar ze is en het is vroeg en nog donker om haar heen. Ze ziet een kruis op de weg staan en gaat daar op staan en ziet handboeien om een ijzeren paal die boven haar uit staakt en klik haar polsen daar in vast. Het geluid van het klikken gaat de hele straat door. Ze is blij dat de bontjas lekker dik is want door kou komt naar binnen. Hopelijk halen ze me hier snel vandaan. Ze had een bontmuts meegenomen om op het kale hoofd te beschermen tegen de kou in haar jaszak zitten .

Ze wist wat haar verteld was over deze mannen zou nu met haar gebeuren. Ze had de bontjas los gedaan en wijd open zo was haar wollen trui ook zichtbaar> Annalies snikte waarom ben ik zo dom geweest om mij hier vast te klikken met deze boeien en probeerde ze los te maken.

De mannen zagen Annalies spartelen en genoten van het mooie meisje en liepen rustig op haar af en begonnen de bontjas te bevoelen en zeiden niks. Annalies voelde zich vies en smeekte dat ze los mocht en vrij mocht weggaan en zag hoe er een plekje in haar nek vrij werd gemaakt van bont en haar. En schreeuwde het uit toen de naald in haar nek kwam en er een vloeibaar goedje in haar nek gespoten werd. Dit is een mooie hoer lachten ze en zagen annalies steeds rustiger worden. We maken je zo los en dan ontdoe jij je van je bontjas en zagen Annalies knikken. Ze zien hoe Annalies de bontjas uittrekt en aan hun geeft en ook de muts en binden ze de handen op de rug.

Ze doen Annalies een gele band om haar arm en Annalies weende. Ze wist dat ze nu al haar rechten kwijt was en klaargemaakt zou worden om verkocht of hard te moeten werken als slavin of hoer. Ze moest toezien hoe de dure bontjas over de arm van de man hing en zij het koud had. Door die band om de arm van annalies mocht hij haar zonder problemen transporteren door de stad. Ze kreeg een bordje voor met de tekst seksslavin en toen ze het las weende ze maar liep door. Nu pakte ze Annalies stevig vast en liepen de hoerenbuurt in en een pooiers huis. Eens zien wat je straks zal leveren lachte de man. Ze zag dat haar jas door een machine moest om te kijken naar de kwaliteit en het soort bont. Rustig word het bontrand die aan haar trui vast zat ook verwijderd.

Ze mocht het bont weer aan haar trui doen en de jas weer aan doen en liep verder de pooier huis door. Annalies was bang en haar borsten deden pijn. Verschillende handelaren hadden haar al bevoeld en vooral in de borsten geknepen en tussen de benen gevoeld. Annalies lied het gaan en voelde verschillende handen onder haar trui en in haar broek, zo moet ik me kleren uit doen snikt ze en gaat mee het kleine kleedkamertje in en word losgemaakt. Kleed je helemaal uit en gooit haar kleren in de bak en legt de bontjas er boven op. En blijft naakt achter in de kamer en word met de benen wijd uit elkaar en handen wijd uit haar hoofd vastgebonden. Als de kleren worden gecontroleerd word het hoofdhaar gekeurd en het lichaam van de slavin.

Ze ziet hoe de bontjas uit de man gehaald en voelt ze dat haar hoofdhaar word gekamt en er in haar mond word gekeken. Dan gaat de bontjas door een scan en word ie gestickerd en daar moet ze wel om lachen. Dan kom de man ik mag je brandmerken want je bent goed gekeurd en mag verkocht worden. Ze binden de benen wijd uit elkaar en doe annalies een houtje in de mond. Annalies ziet hoe een merkje in een vuur word verwarmd en snikt. En dan onverwacht komt het gloeiend hete merkje op haar linker bovenbeen en schreeuwt het ze uit van de pijn en huilt ze. Vanaf nu doop ik je niet Annalies maar slavin 888. Je naam pak ik je af en je rechten. Slavin Annalies moet lang staan om de brandmerk goed te krijgen op haar lichaam. Ze is blij dat ze de volgende dag weer haar kleren aan mag en klaar wordt gemaakt om op de markt verkocht te worden. De band om haar linker arm doet pijn maar dit moet ze aan omdat ze slavin is. De volgende ochtend word ze naar een plek gedreven waar andere meisjes staan en moeten ze achter elkaar lopen, ze binden de meisjes 2 aan 2 en binden de handen vast en de voeten en lopen gebouw. De man roept voor pas op mooie slavinnen straks zijn ze te koop en mensen voelen aan het haar en de bontjas van Annalies.

Mensen verbazen zich erover dat er een meisje in een bontjas tussen de slaven staat en word aan een paal vast gemaakt en een verkoopnummer om krijgt. Nu mogen handelaren bieden en dingen aan de kleding vastbinden als ze op de persoon willen bieden. Annalies krijgt 6 knijpers aan haar jas en staat in de belangstelling.


Dan is het haar beurt om te stralen op het grote podium. Uit de speaker komt dit is de volgende slavin waar op jullie mogen bieden en Annalies begint te dansen of haar leven er vanaf hangt. In haar hoeken zien ze foto's die van een naakte Annalies zijn gemaakt en word er op haar geboden en word ze verkocht aan een opkoper. De man betaald der en bind direct met touwen de polsen van annalies vast en trekt haar van het podium en bind aan de touwen nog een touw en trekt haar mee.


Dan schrikt ze en ziet een bekende in haar gezichtsveld en het is haar broer Gerlof die weende want zijn zusje is een slavin. Een man wijst naar een jongen met dikke bontkraag om zijn nek en capushion en zegt pak hem. Even later loopt Gerlof met 1 hand op de rug naast hun en laat zijn handen op de rug vastbinden en dwingen Gerlof mee te lopen naar het parkeerterrein waar de vrachtauto's staan van de slaven en hij mag naast zijn zusjes staan op de laadklep.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Italo

Geplaatst op

19-04-2018

Over dit verhaal

ggg

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ggg

Reacties op ‘Hoe een meisje tot slavin word’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »