Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Uitgekozen worden

Annalies loopt in het centrum de dikke bontkraag dans om haar nek en glimlacht naar iedereen. Ze moet werken in de supermarkt en heeft er veel zin in. Ze heeft een shirt van de supermarkt onder haar dikke winterjas en loopt langs de mannen. Ze fotograferen haar maar Annalies heeft er geen erg in. Ze heeft een dikke bontkraag om haar armen, nek en capushion en is daardoor interessant. De volgende dag leest moeder dat er meisjes zijn weggevoerd en attendeerde Annalies daar op, wat zij niet weten wordt ook Annalies in de gaten gehouden om straks gevangen worden genomen.

Dan gaan er weken voorbij en ze zien Annalies elke winterse dag de zelfde route lopen tot ze op dag een wollen trui en haar bontjas aan doet naar stage. Ze halen touwen en doeken uit de auto. Bij de terugreis zullen ze Annalies overmeesteren en gevangen nemen. Ze zien haar in een mooie bontjas voorbij lopen en genieten vanavond ben jij van mij en heb je een prikje gehad. Dan is het avond en zien ze Annalies in haar gewone kleren de supermarkt unitlopen, dan loopt Annalies hun voorbij en pakt de man de spuit en doet zijn arm om de nek van Annalies. Ze schrikt en hij spuit de spuit leeg in haar nek en laat Annalies rustig inslapen. Ze trekken haar een steeg in en ontdoen haar van de bontjas en leggen haar op de buik op de grond en binden de handen op de rug neer en doen enkel boeien om. Ze laten Annalies en trekken haar omhoog. Ze schrikt en huilt en loopt rustig met de enkelboeien om. Snikkend vraagt ze of ze de bontjas weer aan mag en waar brengen jullie me heen maar krijgt geen antwoord. Ze lachen straks gaan je kleren toch uit. Ze laten Annalies hard doorlopen straat in straat uit en ze is bang. Dan moet ze stoppen en gaat er een deur open van een groot gebouw en gaan ze naar binnen en maken der haar los. Als ze verder lopen gaat de deur naar de kelder open en komt er een andere man aan. Zo jij bent de volgende als we je los maken kleed jij je helemaal uit, snikkend knikt annalies en begint haar uit te kleden als ze los is en gaat bij de haak staan als ze helemaal naakt is. Handen bi jelkaar en boven je hoofd en benen wijd uit elkaar. Zo meisje jij bent op het verkeerde moment op de verkeerde plek en maakt een vuurtje. Annalies huilt en vraagt wat er gaat er gaat gebeuren. Haar bovenlichaam word gecontroleerd en ontdaan van haar en dan schreeuwt Annalies het uit en krijgt ze een brandmerk tussen haar schouderbladen en nog 1 op haar linker bovenbeen, ze schreeuwt het uit van de pijn en huilt. Waarom moet ik gebrandmerkt worden en wat zijn jullie met me van plan.

Ze krijgt een leren riempje om haar nek met een gesp en daar een haak en een leren riempje. In de hoek van de ogen ziet ze hoe uitgebreid haar bontjas word gecontroleerd en de wollen trui opgevouwen ligt. Annalies snikt en vraagt wat ze van haar willen, ze antwoorden zo een tattoo in je bovenkaak en dan ben je klaar. Annalies schrikt ze ziet dat haar lip omhoog word gehouden en de bovenkaak gereinigd word en slikt. Ze krijgt een nummer in het tandvlees en mag los. trek dat topje en string aan. Annalies slikt als ze een lading olie op haar huid krijgt, je moet mooi glimmen lachen de mannen zo verkoop ik je beter.

Annalies is vernederd en heeft veel pijn, ze mag alleen nog maar vla eten. De ouders zijn verbaast als hun dochter niet thuis komt en ook niet in de avond en weigeren aan te nemen dan hun dochter op de website zal staan. Als ze een paar dagen later nog niet thuis is kijken ze op de website en schrikken. Hun dochter houd een bordje voor en staat met een nummer op de website. Ze snikken en zien Annalies in haar bontjas van alle kanten gefotografeerd en in haar wollen trui, ze beide geboeid. Ze zien ook de foto's van de tatto in de nek en bovenkaak van Annalies en het brandmerk. Die zal worden verkocht als slaaf en ze snikken. Die avond kwam hun oudere zoon ook weg. En zagen ook hun zoon op de website terug. Ze sluiten Annalies eerst op in een kooi en ziet ze ruw hoe een jongen word binnen gebracht en schrikt want het is Gerlof haar broer. Zijn handen zitten op de rug vastgebonden en word direct onderste boven gehangen aan een haak.

Dan word zijn mooie donsjack geopend en krijgt hij een nummer om zijn nek, ze zult samen met je zusje verkocht worden tegelijk zei hij. Ze waren beide gedrogeerde en herkende elkaar niet meer. Na een aantal apart werden ze losgemaakt en mochten ze op het verhoging staan en gingen op de foto als een verkoopslot. Annalies had een zwarte bontjas aan en Gerlof een donsjack helemaal gevoerd met bont.

Ze mogen in een kooi staan wachten om straks verkocht te worden en zuchten beide dan

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Italo

Geplaatst op

15-02-2018

Over dit verhaal

Over een meisje dat op stage gaat en uitgekozen wordt.

Geef uw waardering

Er is 0 keer gestemd.

Social Media

Tags

....

Reacties op ‘Uitgekozen worden’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »