Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Uitgekozen moeder van school

Martine loopt met haar zoon Thom naar school, zoals altijd omdat het koud en winter is hebben ze beide een warme donsjack met een dikke bontrand aan de jas. Uit een auto worden Martine en Thom op de foto genomen en opgeschreven als geschikt. De man kijkt door de verrekijker zo te zijn heeft zoon alleen een bontkraag en is de jas van moeder gevoerd met bont.

Een paar dagen later leest ze op het bord dat er mannen kinderen met bont fotograferen en moeders. Martine moet er om lachen en voelt aan haar bontranden van haar jas. Die ochtend lukt het de mannen om de winterjas van Thom naar buiten mee te smokkelen. De hele tijd als hij binnen zit onderzoeken ze de jas. Dan gaat het hard en ontdekken ze waar Martine en Thom wonen en benaderen Martine als ze de krant uit de brievenbus haalt. Ze schrikt als ze 1 van de mannen een pistool op haar richt. Naar binnen lopen jij en je jas aan doen en je zoon roepen. Geschrokken liggen even later Martine en Thom naast elkaar in de woonkamer op hun buik en worden de handen vast gebonden op hun rug. Ze lopen zuchtend geboeid het pad af en stappen in het busje.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Italo

Geplaatst op

28-09-2017

Over dit verhaal

Over een moeder die gepakt word en dan.,,,

Geef uw waardering

Er is 1 keer gestemd.

Social Media

Tags

Keuze Vrouw

Reacties op ‘Uitgekozen moeder van school’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »