Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Verkeerde beslissing

Kim loopt in de winter door het centrum naar een zijstraat. Ze heeft het haar los en een mooie bontjas aan, ze is blij in de envelop zit de laatste gedeelte van haar lening, hierna gaat ze naar huis en zich verkleden om aan het werk te gaan. Dan komt ze bij de balie en geeft de man waar ze de lening heeft de laatste envelop maar krijgt er ook 1 terug. Je moet met 1 van je dochters alleen op schiphol komen en jullie beide moeten een bontjas dragen. Kim schrikt? Waarom? en welke van de kinderen moet mee.? Dan krijgt ze een app van de man met een foto van Shanice haar oudste dochter en snikt.? Moet ik haar vastgebonden achterlaten op een plek in schiphol? Kim kocht in een bontjas voor haar dochter Shanice en hield deze in de auto totdat ze een keer met haar alleen was. Shanice was door het dolle heen zag haar moeder verdrietig worden. Waarom word jij verdrietig man? Jij moet morgen mee geboeid. Shanice begreep het en zij dat ze morgen braaf mee zou werken, ze wist niet waarom en dat ze vastgebonden achter zou blijven. Die avond gaat Shanice al vroeg slapen en vraagt vader waarom, ben moe pa. Kim gaat mee en legt op de stoel haar kleren klaar en beneden de bontjas en de bontlaarzen. Ze neemt haar spijkerbroek mee en haalt beurs en mobiel eruit. En zal haar mobiel in de aurto laten liggen. Ze krijgt via de ap te lezen dat morgen warm gekleed moet op komen draven en dat beide hun haar los moet houden. In een pakket dat voor de deur staat vind kim touw en handboeien en een zak voor over het hoofd van haar dochter, ze slikt. Die avond sliep Shanice en Kim slecht en ging de wekker om 5 uur en wekte ze Shanice ruw. Wakker word jij pyama uit je ondergoed uit en naakt meekomen,

shanice snikte en ging poedelnaakt de badkamer in, waag het niet iets mee te smokkelen Shanice, ik controleer je straks. Shanice huilde onder het douche, waarom deed haar moeder zo raar maar ging zich douchen en evenlater aankleden. Kim voelde tussen de benen en in haar gehemelte. Voor me uitlopen naar beneden en naar de keuken daar staat je eten. e zag dat op de eetkamertafel de bontjas lag en ook handboeien en een blinddoek, Shanice slikte.

Shanice pakte de dikke Sable bontjas en deed hem aan en moeder deed haar de handboeien om de polsen. Hierna moest ze een bitje in en liepen ze naar buiten en Kim beval Shanice voorin te zitten en stapte naast haar en reed weg, net buiten de straat maakte hij een selfie van Shanice en van haar zelf. Het was duidelijk te zien dat ze beide hun normale kleren aan hadden en kim niet haar klm mantelpakje. Ze snapte niet waarom ze dat niet aan mocht hebben en had geen bezwaar om bij klm in het gebouw te verkleden. Dan krijgt ze de app doe de zak over je dochters hoofd, Kim slikt en doet de zak over het hoofd van Shanice en rijd weg. Shanice moet door de neus adem halen en hield haar hoofd voorover ze was bang wat er gebeuren ging. Moeder kim moest haar dochter vastbinden tegen een paal op het parkeerplaats.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

genesis

Geplaatst op

31-05-2016

Over dit verhaal

Over Shanice die door haar moeder een slavin word

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Bont Dwang Geboeid Gecontroleerd Haakvast Moeder

Reacties op ‘Verkeerde beslissing’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »