Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Hij stond voor mijn deur

Ding dong! De bel ging en dus liep ik naar beneden om open te doen. Eigenlijk begon alles daarmee. Ik zal me even voorstellen. Ik ben Mona en ik heb altijd zwart aan en ik heb ook een ring door mijn neus. Mijn ouders vinden dat ik gewoon kleurtjes moet dragen maar ik draag veel liever zwart.

Ding dong! De bel ging en dus liep ik naar beneden om open te doen. Ik deed de deur open en zag Tom staan. Hey Mona, zei hij vrolijk. Ik probeerde vriendelijk te kijken en vroeg me af waarom hij voor mijn deur stond. Ik ben mijn schrift kwijt wil je mij bijles geven? Ik aarzelde want ik kende hem al lang en hij was vroeger mijn liefje geweest maar ik wist niet of ik hem moest binnen laten. Welk vak, vroeg ik nors. Geschiedenis. Oke, zei ik maar ik was zelf nog niet eens overtuigt.

We hadden het over saaie dingen maar eigenlijk vond ik het best fijn om hem les te geven hij lette goed op en was gewoon het voorbeeld voor de perfecte leerling. We lachten, iets wat ik al lang niet meer had gedaan sinds mijn grote broer was gestorven, sindsdien draag ik zwart. Toen we klaar waren vond ik het best wel spijtig maar ik had afgesproken met Kato dus moest ik wel gaan en hij dus ook. Ik pakte snel mijn gsm en belde Kato af zodat ik nog langer bij Tom kon blijven. Maar hoe moest ik hem nu vertellen dat ik Kato had afgebelt voor hem en hij zou nooit een koppel met mij willen zijn, oh nee!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

caatj

Geplaatst op

20-06-2013

Over dit verhaal

het is een verhaal over zwarte liefde en gekleurde liefde

Foto's

Geef uw waardering

Er is 11 keer gestemd.

Social Media

Tags

Ouders Liefde

Reacties op ‘Hij stond voor mijn deur’

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »