Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Stiekeme Liefde Die Niet Zo Stiekem Is

De laatste dag van het kamp was altijd de leukste, want we hadden fuif! Iedereen stond zich klaar te maken. Ik droeg een kort lichtblauw zomer jurkje dat ik speciaal voor het de fuif had gekocht. Mijn wilde krullen had ik in een staart gedaan en ik had ook wat eyeliner op.
Als iedereen eindelijk klaar was kon de party losbarsten. Iedereen begon al meteen hevig op de popmuziek te dansen. Iedereen blij en uitgelaten.
Mijn gedachten dwaalde af naar hem. Jeroen. Het was de eerste keer dat ik hem hier op kamp zag, ik doe dit kamp al jaren en hij doet het nu denk ik voor de eerste keer. Hij stond daar in een hoekje. Zijn handen in zijn zakken en zijn blik op oneindig. Lien, mijn best vriendin trok me mee de dansvloer op en al snel gaf ik me gewonnen. Het dansen was zalig alle problemen vergeten. Ik voelde mijn huid glimmen van het zweet. Een sexy glow zoals Lien dat noemt.

Na een tijdje had ik dorst en ging ik een Cola Light halen. Ik ging in de rij staan en voor mij stond Jeroen aan te schuiven. Moest ik nu iets zeggen tegen hem of niet. Zou dat niet raar zijn, want ik had hem het hele kamp niet echt gesproken. Ik stond daar maar te denken dat ik niet door had dat ik al aan de beurt was en dat Jeroen al weer weg was.
Gulzig dronk ik mijn Cola Light op. Een klein boertje kon uit mijn mond ontsnappen, dat niemand gelukkig had gehoord omdat de muziek redelijk luid stond.

'Hij wenkt dat je naar hem moet komen!' riep Lien luid over de muziek naar me en wees naar Jeroen. Ik knikte dapper en ging naar hem toe. Waarom moest ik nu ineens naar hem komen? Ik snapte er echt gewoon niets van. Eens bij hem gekomen nam hij mijn hand en nam mee naar buiten. De koele lucht deed goed op mijn warme huid. Ik ademde alle verse frisse lucht diep in en keek naar Jeroen, benieuwd wat hij te zeggen had.

Hij kwam dichter en ik kwam ook dichter, sloot mijn ogen en kuste hem. De kus smaakte naar Cola Light en bier, maar toch voelde hij zo fijn. Hij verlegde zijn hand op mijn heup. Een tinteling schoot door mijn lichaam. Ik legde voorzichtig mijn handen rond zijn nek. Ik voelde hoe zijn nekhaartje rechtop kwamen te staan. Schattig. Met zijn andere hand streelde hij zacht mijn wang. Dit moment kon wel uren duren als het aan mij lag. Hij loste zijn lippen en zei: 'Sorry maar ik moest je gewoon gekust hebben voordat ik je nooit meer zou zien.' Hij vertrok zonder één woord de fuifzaal weer in en ik stond daar.

Was dit het of volgde er nog meer? Ik leunde tegen de koude muur buiten. Even later kwam Lien naar buiten om een sigaretje te roken. Ze weet dat ik haat als ze dat naast me komt doen maar op dit moment had ik nood aan haar gezelschap. Ik vertelde haar alles over de kus, de tedere aanraking en zij knuffelde me zonder één woord te zeggen. Daarna duwde ze me van haar af en zei dat ik terug naar binnen moest gaan en doen alsof het me niets kon schelen dat hij me zo opeens alleen liet. Dat ik gewoon moest genieten van de fuif en dat ging ik doen. Als ik dan binnen kwam zag ik hem daar weer staan in dat hoekje. Ik keek hem even aan en ging daar de dansvloer op waar ik danste voor mijn leven.

Het was ochtend en we moesten vertrekken, mijn valies was al helemaal klaar, Lien die had een paar probleempjes, haar valies ging niet dicht. Nadat we haar valies eindelijk dicht hadden gekregen gingen we naar de grote zaal om voor de laatste keer bij elkaar te zijn en afscheid van elkaar te nemen. We mochten ook onze gsm komen afhalen (die we een hele week niet hadden mogen gebruiken). Daar stonden mijn ouders. Ik liep naar ze toe en knuffelde hen. Ik stapte in de auto en maakte me klaar voor de 2 uur lange rit. Terwijl ik wat aan het hoesje van mijn gsm aan het prutsen was viel er een briefje tussen uit (dat zal waarschijnlijk tussen het hoesje van mijn gsm gezeten hebben). Ik vouwde het heel voorzichtig open alsof het elk moment kon scheuren.

Er stond een gsm nummer op. Op de achterkant stond: 'Kus Jeroen'
Toen ik thuis kwam had ik meteen het nummer gebeld en hij nam op. We praatten uren en uren. Hij zou de volgende dag langs komen om gewoon wat bij elkaar te zijn en misschien nog wel zo'n zalige kus zoals de nacht ervoor.

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

ThatGirl

Geplaatst op

02-04-2015

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Liefde

Reacties op ‘Stiekeme Liefde Die Niet Zo Stiekem Is’

  • Dankjulliewel voor alle leuke tekstjes, mijn mama geniet er enorm van als ik ze voorlees. Vele Grtjs en nog veel schrijfgenot!

    Piet venen - 23-04-2017 om 15:42

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »