Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Niet verwacht

'Hey' stuurt hij opeens, hij heeft mij nog nooit iets gestuurd, het was Dries, een verlegen jongen van mijn klas, ik kende hem niet zo goed, ik zei soms iets tegen hem maar hij werd dan altijd rood en begon te stotteren dus een echt gesprek heb ik nog nooit met hem gevoerd. Ik stuurde hey terug. Niet veel later was ik verzeild in een écht chat gesprek met Dries. Het gesprek duurde best lang, een uur en 8 minuten.

DE VOLGENDE DAG

Daar stond Dries, ik liep naar hem toe en zei hey, hij lachte terug en werd weer rood. Ik vroeg of hij het chat gesprek ook zo leuk vond en hij mompelde zachtjes ja. Volgens mij is hij verlegen, maar hij leek ook een beetje nerveus, we hadden geen proefwerk of iets anders dus ik snapte niet waarom hij nerveus zou moeten zijn, dus vroeg ik of hij iets speciaal te doen had vandaag, maar nee, hij had niets speciaal te doen. Opeens kwam ik op het idee om hem mee te vragen om een broodje te gaan eten na school. Zijn lippen krulde omhoog en vormde een stralende glimlach. Zijn ogen begonnen te schitteren, het was me nog nooit opgevallen dat hij zo'n mooie ogen had. Waren dat nu vlindertjes? Nee, dat kan toch niet?! Uiteindelijk besloot hij om met me mee te gaan.

VLINDERS?!

We bestelden allebei een broodje en gingen het buiten opeten. Ik viste een tomaat uit mijn broodje en gek genoeg was hij dat ook aan het doen. 'Lust jij ook geen tomaten', vroeg ik met een zachte stem. Hij knikte kort. Ik lachte en probeerde een gesprek aan te knopen, dat was niet zo gemakkelijk aangezien hij altijd kort en verlegen antwoorde. Na een hele tijd lukte het mij om een gesprek met hem aan te knopen, het ging dan wel over onze ouwe saaie leerkracht wiskunde, maar we waren te minste aan het babbelen. We rolden van het ene gesprek in het andere. We hadden ondertussen onze 2 bussen al gemist maar dat kon ons allebei geen barst schelen. Toen het even stil was besefte ik het pas echt, ik had vlinders voor hem. Verliefd. Op. Hem. Ik moest even aan het idee wennen.
We waren zolang aan het babbelen dat het al wat donkerder werd. Mijn gsm ging af. Mijn mama. Ze vroeg waar ik bleef, gelukkig kon ik haar gerust stellen, maar ik moest wel beloven dat ik meteen op de volgende bus sprong. Dries en ik wandelde naar de bushalte. Over 10 minuten kwam er een bus. We zaten op de zelfde bus. Ik zat naast hem en mijn hand raakte zachtjes de zijne aan. Opeens zaten we hand in hand. Ik keek hem aan en hij glimlachte naar me. Ik moest uitstappen dus sprong ik recht en drukte op het knopje. Hij keek me met een blik aan die ik niet echt een naam kon geven en toen drukte hij zijn lippen tegen die van mij. Ik glimlachte en stapte uit de bus. Dat was het beging van iets heel speciaal...

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

caatj

Geplaatst op

07-09-2013

Over dit verhaal

liefde met een broodje

Geef uw waardering

Er is 2 keer gestemd.

Social Media

Tags

Liefde

Reacties op ‘Niet verwacht’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

We gebruiken uw gegevens alleen om te reageren op uw bericht. Meer info leest u in onze Privacy & Cookie Policy.

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »