Korte verhalen

Zet ook uw verhalen op 1001KorteVerhalen.nl

Heeft u nog geen account? Meld u gratis aan!

Print dit gedicht

Bemoediging

Soms krijg je het idee dat je moet voldoen aan allerlei verwachtingen. Ik bedoel, kijk eens naar alle mensen. Ze zijn veelal slank, hebben veel vrienden en geen moeite met het leggen van contacten. En ik? Ik zit meer thuis op de bank, dan dat ik vrienden heb. En dan dat andere... Ik ben begonnen met het schrijven van een groot verhaal. te veel om even hier te plaatsen en nu denken de vriendinnen die ik dat ik een groot schrijver ben. Schiet toch op!!

Heb jij datzelfde gevoel? Dat jij buiten de groep staat? Dat je jezelf nutteloos voelt?
Denk dan eens aan Genesis. Het hoofdstuk dat laat zien hoe waardevol je bent. Ja, in hoofdstuk 3 veranderd er veel, maar denk eens aan de belofte die God direct geeft!
Je mag er zijn en het maakt niet uit hoe je bent of hoe je je voelt. Je bent gewenst. Het is niet voor niets, dat je hier leeft. God heeft de mensen nog een kans gegeven door Noach de opdracht te geven om de ark te maken!

En natuurlijk zal het niet altijd eenvoudig zijn en zal het vaak tegenzitten. Toch mag je dan geloven dat je er niet alleen voor staat en dat geen last te zwaar wordt. Ook voor mij is dat niet altijd makkelijk, maar ik weet dat God voor mij zorgt!

Toevoegen aan favorieten

Ingezonden door

Roosje

Geplaatst op

13-01-2016

Over dit verhaal

Ik wist niet wat ik moest schrijven en dit kwam in mij op. Vaak begin ik met een verhaal en weet ik ongeveer wat het gaat worden. Alleen als ik dan aan het schrijven ben, veranderd er altijd heel veel. Zo ook nu. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Geef uw waardering

Er is 3 keer gestemd.

Social Media

Tags

Noach

Reacties op ‘Bemoediging’

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit verhaal, een reactie plaatsen kan hieronder!

Reageren

Ik ga akkoord met de voorwaarden (opent in nieuw venster)

Wilt u direct kunnen reageren zonder elke keer naam en e-mailadres in te voeren? Meld u hier aan voor een account!

Laatste nieuwsberichten

  • 17-10 - 1001KorteVerhalen.nl online!

    In navolging van 1001Gedichten.nl hebben we een nieuwe website opgezet speciaal voor Korte Verhalen. Meld je aan en plaats nu je verhalen.

Bekijk oudere nieuwsberichten »